середа, 13 липня 2022 09:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Життя на війні відчувається чітко" – Сенцов зустрів ранок дня народження на передовій

Режисер Олег Сенцов святкує день народження 13 липня. Він зустрів ранок 46-річчя на передовій.

Фотографією поділився у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думав, що доведеться таке робити" – Тополя розповів про найжахливіший день народження

"Той момент, коли зустрічаєш ранок свого дня народження на роботі. Дякую усім, хто підтримував мене, коли було важко, та радів, коли було весело. Життя на війні відчувається дуже чітко, тому хочеться отримувати задоволення від кожного прожитого дня. Бажаю усім жити довго та щасливо! Ну і, звісно, перемоги", – написав він.

Автор: facebook.com/oleg.sentsov
  Режисер Олег Сенцов зустрів ранок 46-річчя на передовій
Режисер Олег Сенцов зустрів ранок 46-річчя на передовій

Колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов 13 липня відзначає 46 років.

2013 року на кінофестивалі в Одесі Сенцов презентував проєкт "Носоріг". Виграв премію у 25 тис. грн. Робота над цим проєктом була призупинена активною участю режисера в протестах. У лютому 2022 році стримінговий сервіс Netflix придбав права на показ фільму "Носоріг".

Відтоді, як почався Євромайдан, Сенцов став його активним учасником. А після окупації Росією Криму часто їздив до рідного Сімферополя. Там намагався організувати мітинги "За єдину країну", також постачав продукти та все необхідне українським військовим, які перебували в Криму.

10 травня 2014 року російська ФСБ затримала у Сімферополі Сенцова, Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва та Олексія Чирнія. Їх обвинуватили в підготовці терактів біля пам'ятника Леніну, меморіалу Вічного вогню та біля офісів кримських проросійських організацій.

7 вересня 2019 року Сенцова вдалося повернути в рамках обміну між Україною та Російською Федерацією.

Від початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки на територію України режисер обороняє українську землю від російських загарбників.

Має трьох дітей: доньок Аліну й Емму та сина Владислава. А днями Сенцов одружився вдруге. Обраницею режисера стала юристка Вероніка Велч. Пара розписалася 5 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Життя на війні відчувається чітко" – Сенцов зустрів ранок дня народження на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути