Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 15:25

Зірковий психолог Наталя Холоденко схудла на 25 кілограмів та заспівала оперу
4

Наталя Холденко заспівала оперу
Фото: Прес-служба
Наталя Холденко заспівала оперу
Наталя Холденко заспівала оперу
Наталя Холденко заспівала оперу

На СТБ вийшов третій випуск шоу "Цієї миті рік тому" з Дашею Трегубової. Однією з учасниць проекту стала відомий психолог Наталія Холоденко. За рік вона пообіцяла всій країні навчитися співати оперу і виконати улюблену пісню батька - "Два кольори". Наталі вдалося досягти мети і захопити тисячі українців зворушливим виконанням разом з оркестром.

Успішний психолог Наталя Холоденко з дитинства мріяла навчитися класичного співу. Це бажання Наталії прищепив її батько. Втім, вона так і не зважилася побороти свій страх сфальшувати і зганьбитися на очах у всіх. І тільки після смерті батька жінка прийняла рішення втілити в життя його і свою мрію - заспівати оперу разом з оркестром.

Наталія зізнається, що за її плечима є музична школа - вона грала на бандурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний редактор чоловічого журналу став новим "Холостяком"

"Я дуже добре грала. Але вчителька мене налаштовувала, що я - інструменталіст, технік. А співати - це не моє", - зазначила Наталія Холоденко в студії "Цієї миті рік тому".

Вибір пісні виявився для жінки очевидним - "Два кольори" на слова Дмитра Павличка. Наталія зізнається, що це улюблена композиція її батька і дідуся.

Незважаючи на щільний графік роботи, Наталія Холоденко знаходила час на заняття з вокалу з викладачем Наталією Суско.

"Труднощів було дуже багато. Голос, як і м'язи, - потрібно тренувати. Тому тільки тоді, коли ти займаєшся, можеш напрацювати результат. А як тільки перестаєш це робити, ти його втрачаєш", - повідомила Наталія Холоденко.

Жінка зізнається, що розспівуватися їй доводилося всюди, де тільки можна! Наталя навіть купила собі в офіс піаніно. Крім музики, героїня займалася йогою і приділяла час силових тренувань. За цей рік психолог встигла не тільки навчитися співати, а й вражаюче схуднути - Наталія втратила 25 кг.

"Всім, хто хоче підтягнути живіт, раджу зайнятися вокалом", - зазначила учасниця проекту.

Крім того, в соціальній мережі Наталія Холоденко написала: "Це було неймовірно хвилююче, але # стбможлівовсе! Я ще раз переконалася, як важливо все ж зважитися і зробити, а не чекати ідеального моменту. Це було жваво: живий оркестр, живе хвилювання, 2 живих дубля ... до речі, тільки сьогодні разом з вами я вперше дивилася, як це звучить з боку. Хочу підкреслити: коли ти перемагаєш себе, до цього приєднуються всі, хто тебе оточує. хтось пишається, хтось надихається, хто -то теж починає ворушитися в напрямку перемоги своїх страхів. Дуже хочу , Щоб ви заряджалися за життя. Ви - велика частина мого оточення! ".

Телеканал СТБ розпочав зйомки дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк", в якому головним героєм став популярний ведучий телеканалу М1 і радіостанції "Русское Радио Україна", головний редактор чоловічого журналу XXL (Україна) Микита Добринін.

Зараз ви читаєте новину «Зірковий психолог Наталя Холоденко схудла на 25 кілограмів та заспівала оперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути