Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2018 11:28

Головний редактор чоловічого журналу став новим "Холостяком"
3

Нікіта Добринін
Фото: Прес-служба
Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Телеканал СТБ розпочав зйомки дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк", в якому головним героєм став популярний ведучий телеканалу М1 і радіостанції "Русское радио Україна", головний редактор чоловічого журналу XXL (Україна) Нікіта Добринін.

Новому Холостяку 30 років. Майже весь його час займають робота, спорт та подорожі, але Нікіта вважає, що кар'єра - далеко не все для чоловіка, адже вона не зробить його повністю щасливим.

"Моє життя досить динамічне і насичене, а дім для мене є фортецею, в яку хочеться повертатися, де мені і моїй дівчині має бути спокійно і затишно разом. Я той чоловік, який завжди буде любити свою дружину трохи більше, ніж наших дітей. На своєму прикладі я готовий показати, що за любов і стосунки варто боротися, і я щиро сподіваюся, що зможу зустріти свою половинку на цьому проекті", - розповів Холостяк сайту СТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла Настя Каменських завітала на вечірку модного журналу

Директор ТО Анна Калина зазначає, що Нікіта Добринін - перший Холостяк, який сподобався телеглядачам ще до того, як офіційно став Холостяком в романтичному реаліті СТБ.

"Цього року ми вперше дали можливість запропонувати ім'я нового Холостяка тим, для кого створюємо цей проект - нашим глядачам. Протягом червня вони озвучували своїх фаворитів і голосували на офіційних сторінках каналу (сайт СТБ, соцмережі та додаток "Телепортал"). Нам приємно, що вибір глядачів (а ім'я Нікіти звучало в коментарях найчастіше) абсолютно збігається з нашим. Отже, ми дивимося з глядачами в одному напрямку, що мене і команду, звичайно ж, дуже тішить", - розповідає Анна. - Стильний, ввічливий, освічений, уважний - це точно про нашого Холостяка. У ньому відчувається гідне виховання і чоловіча зрілість. Ідеальне спортивне тіло не залишить байдужою жодну дівчину. До речі, нашим учасницям в цьому сезоні буде особливо нелегко завоювати Холостяка, адже за плечима у Нікіти вже є досвід офіційного шлюбу і точне розуміння того, що саме він шукає у довгострокових стосунках".

Про Холостяка:

Нікіта Добринін народився 30 грудня 1987 року, виріс у Чернівцях.

У 2009 році закінчив факультет журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. З 2005-го року, ще будучи студентом, Нікіта почав працювати ведучим на місцевих радіостанціях і телеканалі "Чернівці".

2008-го майбутній Холостяк переїхав до Києва і став ведучим радіостанції "Русское радио Україна". Після чого почалася його успішна кар'єра телеведучого на всеукраїнських каналах.

Сьогодні Нікіта Добринін - ведучий телеканалу М1 і радіостанції "Русское радио Україна", а також головний редактор чоловічого журналу XXL (Україна).

Багато займається спортом: тайський бокс, серфінг, кроссфіт, стрільба.

Музичні уподобання: Travis Scott, Childish Gambino, Nicki Minaj, The Weeknd, Benjamin Clementine, Океан Ельзи, Kazka.

Зріст Холостяка - 182 см.

Прем'єра дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" в ефірі СТБ традиційно відбудеться у березені 2019 року.

Ведучий проекту - Григорій Решетник. Ведуча пост-шоу "Холостяк. Як вийти заміж" - Роза Аль-Намрі.

Зараз ви читаєте новину «Головний редактор чоловічого журналу став новим "Холостяком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути