вівторок, 26 червня 2018 19:34

Зіркові гості та гігантська сцена: відгремів масштабний фестиваль BELIVE 2018
26

З 21 по 24 червня в Києві на НСК Олімпійський пройшов фестиваль BELIVE 2018. За 4 дні тут виступили: Jamiroquai, Everything Everything, HURTS, HONNE, Parov Stelar band і багато інших.

Jamiroquai і HURTS зробили пости в інстаграм подякувавши київській публіці за енергетику.

"Гарний Київ! Сьогодні ввечері ми будемо хедлайнерами BELIVE на Олімпійському стадіоні. Це буде грандіозно!" - обіцяли HURTS і повністю підтвердили свої слова 22-го червня на Main Stage.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний Jamiroquai вразив яскравим виступом на київському BELIVE

Фестиваль відвідали багато зірок українського шоу-бізнесу. Серед відвідувачів були помічені Jamala, Наталя Могилевська, Євгеній Синельников, Коля Серьга, Микола Матросов та інші.

"Я фанат фестивалів, це помітно з мого інстаграму і фейсбуку. Дуже рада, що в Києві з'явився BELIVE. Спасибі за відмінних артистів, особливо за Jamiroquai, я його просто обожнюю. Ще я дуже чекала Honne. Ми з ними давні Інтернет-приятелі. Років 5 тому, коли у них було тільки 100 фанатів, я їх помітила і ми почали листуватися і обмінюватися музикою. Навіть думали записати спільну пісню. Було неймовірно приємно побачити їх на головній сцені "- поділилася відчуттями від фестивалю Jamala.

Така за масштабами сцена вперше встановлена ​​на Олімпійському. Її довжина склала 60 метрів, вся поверхня покрита екранами, що дає можливість дивитися концерт комфортно з будь-якої точки локації. А звук встановлений з повторювачами, що дозволяє прибрати відлуння і дати чіткість.

Найпопулярнішим днем ​​стало 24 червня, День Молоді. Вхід в цей день коштував всього 100 грн., А гроші з продажів вирушили в фонд Пігулки на лікування дітей. Гості слухали 3-х хедлайнерів: Constantine, Mozgi і Время и Стекло.

"Нам настільки сподобалося радувати людей, ми отримали просто колосальну кількість позитивних коментарів. Так що, у нас практично немає вибору - плануємо наступний рік і починаємо над ним роботу вже з понеділка" - діляться організатори фестивалю Роман Тугашев і Влад Полонський.

Фестиваль вразив гостей музикою і фуд-кортами від резидентів Ulichnaya Eda, які пригощали фестивальників хот-догами і різними стравами.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові гості та гігантська сцена: відгремів масштабний фестиваль BELIVE 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути