середа, 28 квітня 2021 18:22

Зіркові дієти: Каменських, Могилевська і Джамала поділилися секретами
5

Виконавиця Тоня Матвієнко зізналася, що за рік набрала 7 кг. Тепер зірка активно займається схудненням.

"Намагаюся багато ходити пішки. Хочеться схуднути й мати гарний вигляд. Я і на дієту сіла, тому що за рік набрала 7 кілограмів. Уранці випиваю склянку теплої води з лимоном. А потім починаю їсти. Моя дієта така, що треба їсти кожні 2-3 години. Порції ж повинні бути маленькі - по 100-150 грамів, а їжа корисною. Картоплі я взагалі не їм. Уникаю і солодкого, мучного", - розповіла артистка в інтерв'ю для видання "Факты".

Матвієнко також поділилася своїм раціоном.

"На сніданок може бути яйце і помідор. Перекус - печене яблуко або апельсин. Іноді навіть морозиво собі можу дозволити. Припиняю їсти о 18:00. Крім того, стала звертати увагу на сон. Раніше я лягала спати після 00:00. А треба до півночі", - додала вона.

Gazeta.ua зібрала, яких дієт дотримуються українські знаменитості.

Співачка Наталія Могилевська розповідала, що вона - вегетаріанка. Основу її раціону становлять каші, овочі, фрукти, горіхи, насіння і трави. Також вона дотримується інтервального голодування.

"Мій варіант - це повна відмова від їжі на 16 годин і 8 годин, коли їсти можна. Інтервал можна вибрати самостійно - з 11:00 до 19:00 або з 08:00 до 16:00", - поділилася знаменитість у мережі.

Снідає Могилевська чіа з ягодами та гречаним молоком, обідає овочевим рагу і салатом з гірчично-медовим соусом або вегетаріанським борщем з карпатськими грибами й бездріжджовою грінкою з насіння, маслом гхі й чорною сіллю. На вечерю готує салат з бобовими й горіхами, який заправляє соусом. Влітку полюбляє їсти ягоди, полуницю і малину.

Співачка Тоня Матвієнко активно займається схудненням
Фото: instagram.com/tonya_matvienko
Виконавиця Наталія Могилевська розповідала, що вона - вегетаріанка
Артистка Джамала харчується п'ять разів на день
Ведуча Ольга Цибульська за жодних умов не буде їсти після 19:00
Співачка Настя Каменських раз на тиждень влаштовує розвантажувальні дні

Артистка Джамала в середині січня поставила собі за мету схуднути на 10 кг. Наприкінці березня співачка ділилася з підписниками, що вже скинула 6 кг. У її раціоні переважають цільнозернові каші, овочі, фрукти, суп овочевий, м'ясо птиці та риба. Зірка харчується п'ять разів на день.

Ведуча і співачка Ольга Цибульська в одному з інтерв'ю наголошувала, що за жодних умов не їсть і не п'є після 19:00. Вона не їсть страви з картоплі, а в салат замість олії додає сметану. Також артистка влаштовує двічі на тиждень монодень: на сніданок, обід і вечерю - вживає один продукт. Вона зазвичай обирає сирий гарбуз, овочеве рагу або сир.

Виконавиця Настя Каменських, також відома як NK, вразила схудненням на 20 кг декілька років тому. Вона ділилася своїми секретами в мережі. Зірка зазначала, що в день має бути два прийоми вуглеводів, а загалом має бути п'ятиразове харчування. На обід можна з'їсти відварну курку або гриль. Ще важливо вживати клітковину: наприклад, салати з овочів.

Артистка виключила з раціону солодощі, дозволяє собі іноді лише чізкейк. Також вона влаштовує розвантажувальні дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили норму солодощів, яку можна з'їсти за день

"Це потрібно робити один раз у тиждень, бажано, коли відпочиваєш. Відварюєш шість яєць і купуєш три грейпфрути. Встаєш о 07:00-08:00, з'їдаєш два відварні білки, а за 2 години - грейпфрут. Потім знову за 2 години їж два білки і знову грейпфрут, і знову два білки та грейпфрут. І звичайно, багато води. Каву або чай пити не можна", - зауважила співачка.

Співачка 33-річна Санта Дімопулос вирішила згадати відпочинок на Мальдівських островах та показати спекотне фото. Ексучасниця "ВІА Гри" на світлині позує в червоному бікіні на тлі океану. Дімопулос повернулася спиною до камери, хизуючись пишними сідницями. У дописі переможниця "Танців з зірками - 14" обміркувала нюанси свого схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові дієти: Каменських, Могилевська і Джамала поділилися секретами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути