вівторок, 16 лютого 2021 22:04

Зірки, які вдавалися до пластичних операцій: фото до і після
5

Онука президента України Віктора Ющенка Доменіка зізналася, що збільшувала губи.

20-річна родичка президента нещодавно виступала на "сліпих прослуховуваннях" вокального шоу. Жінка розповіла про те, чи природною є її краса, для програми "Світське життя".

"Якщо казати відверто, я лише 1 раз у своєму житті робила ін'єкцію в губи, і це було приблизно 3 роки тому. Це було дуже-дуже мало, але я не очікувала, що воно настільки довго в мене залишиться. Як і всі дівчата, мої подруги, мої однолітки - я спробувала, і я не можу сказати, що я про це жалкую, і що я цим задоволена. Я спробувала і для себе зробила висновок, що це не моя історія, що я не хочу більше", - зазначила Доменіка.

Gazeta.ua зробила підбірку знаменитостей, які вдавалися до пластики.

Доменіка Ющенко вдавалася до пластики
Фото: nstagram.com/domenika_yushchenko
Ірина Білик вдавалася до пластики
Меган Фокс вдавалася до пластики
Донателла Версаче вдавалася до пластики
Кім Кардаш'ян вдавалася до пластики

Співачку 50-річну Ірину Білик шанувальники дорікають в невдалих пластичних операціях. Вона змінила зовнішність до невпізнаваності. Розкривати секрети своїх перевтілень не поспішає.

Голлівудська акторка 34-річна Меган Фокс мала натуральну красу. Згодом знаменитість зробила пластику вилиць, носа та збільшила губи.

Італійська дизайнерка 65-річна Донателла Версаче перенесла значну кількість пластичних операцій. Понад 20 років тому вона мала натуральні пишні губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MARUV відзначає 30-річчя. Найцікавіші образи артистки

Американська модель та зірка реаліті Кім Кардаш'ян стала популярною завдяки збільшенню сідниць. Також світська левиця вдавалася до ринопластики, зміни форми обличчя та збільшення грудей.

Не всі знаменитості мають досконалу зовнішність. Деякі селебріті доводять, що приємні риси обличчя це не запорука популярності.

Зараз ви читаєте новину «Зірки, які вдавалися до пластичних операцій: фото до і після». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути