четвер, 04 липня 2019 18:25

Мільйони на пластику та вроджені хвороби: показали ТОП-5 зірок із нестандартною зовнішністю
5

Мерилін Менсон любить користуватись гримом та нестандартно виглядати
Фото: argumenti.ru
Жаклін Вайлдштейн витратила мільйони доларів, щоб виглядати як жінка-кішка
Майкл Берріман став актором трилерів через хворобу шкіри та придатків
Марті Фельдман мав вирячені очі через гіперактивність щитовидної залози
Донателла Версаче почала робити пластичні операції 3 2002 року, до цього вона 18 років вживала кокаїн

Не всі знаменитості мають досконалу зовнішність. Деякі селебріті доводять, що приємні риси обличчя це не запорука популярності.

Gazeta.ua представляє ТОП-5 знаменитостей з нестандартною зовнішністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силікон і накачані сідниці: знаменитості, які зізнались у пластичній хірургії

1. Мерилін Менсон - американський рок-музикант та лідер гурту Marilyn Manson. Його сценічне ім'я сформоване від актриси Мерилін Монро та серійного вбивці Чарльза Менсона. Все тіло музиканта в татуюваннях - черепах, кістках, демонах та комахах. Чоловік користується гримом. Його улюблена косметика це чорна підводка для очей.

2. Жаклін Вайлдштейн - світська левиця, більш відома як жінка з зовнішністю кішки. Жінка витратила кілька мільйонів доларів на пластичні операції. Перше хірургічне втручання було на 30-річчя Жаклін, після того як вона побачила у себе під очима кілька зморшок. Жінка "удосконалювала" свою зовнішність для чоловіка мільйонера. Вона була впевнена, що недостатньо красива. Але чоловік все одно її покинув.

3. Майкл Берріман - 67-річний актор страждає від гіпогідротичної ектодермальної дисплазії (дефекти зубів, шкіри та її придатків). Майкл почав зніматися у фільмах жахів і трилерах через свою нестандартну зовнішність. Йому дістаються ролі монстрів, мутантів та персонажів, які навівають страх.

4. Марті Фельдман - англійський комік та письменник. Чоловік відомий у всьому світі через свої вирячені очі. Він має таку особливість через гіперактивність щитовидної залози. Він написав сценарії до 25 фільмів та сам знімався в кінострічках.

5. Донателла Версаче - 60-річна модельєрка модного дому Versace. Жінка почала змінювати зовнішність за допомогою пластичної хірургії з 2002 року. 2005-го Версаче зізналась, що приймала кокаїн протягом 18 років та пройшла курс в реабілітаційному центрі.

23-річна українка Олена Россо зробила кілька пластичних операцій, що повністю змінили її зовнішність. Жінка залишила Україну і проживає в Копенгагені, Данія.

Зараз ви читаєте новину «Мільйони на пластику та вроджені хвороби: показали ТОП-5 зірок із нестандартною зовнішністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути