пʼятниця, 04 березня 2011 11:26

Зірки купують зоряний телефон Samsung в "Фокстрот"

 

Протягом останнього тижня українські телеглядачі могли спостерігати, як зірки українського шоу-бізнесу "Потап і Настя" купували в супермаркеті "Фокстрот" мобільний телефон Samsung Star. Компанія "Фокстрот. Техніка для дому "залучила улюблених виконавців багатьох українців не тільки до участі у рекламній кампанії. У березні в супермаркетах "Фокстрот" будуть проходити автограф-сесії "Потапа і Насті" з розіграшем подарунків і приємних сюрпризів.

За сюжетом рекламного телевізійного ролика, молода пара приходить до супермаркету "Фокстрот". В якості подарунка до 8 Березня дівчині обрали мобільний телефон. Співаючи пісню "Потапа і Насті" "У нас на районі", парочка не помічає, як ззаду підходять і самі зірки. Виявляється, Настя обрала собі в подарунок такий же мобільний телефон - Samsung S 5230.

- У нашій кампанії зірки рекламують "зоряний" телефон Samsung Star. Таким чином ми хотіли підкреслити, що цей телефон може задовольнити потреби навіть найвимогливіших і витончених користувачів. У той же час мобільний телефон доступний і для всіх українських споживачів, адже мережа "Фокстрот" пропонує дуже вигідну ціну - всього 1 099 грн. Телефони Samsung можна придбати і в кредит 0%. Сподіваємося, що дана пропозиція стане оптимальним варіантом для подарунка до свята нашим улюбленим жінкам, - розповідає бренд-менеджер мережі "Фокстрот" Андрій Адаменко.

Напередодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня, у київському супермаркеті "Фокстрот" за адресою: вул. Малишка, 3 (м. "Дарниця", ТЦ "Дитячий світ") улюблені зірки "Потап і Настя" проведуть автограф-сесію. Захід триватиме годину - з 13:00 до 14:00. Крім роздачі всім бажаючим автографів і неформального спілкування, артисти розіграють 2 мобільні телефони Samsung Star і приємні сюрпризи для своїх шанувальників. Друга автограф-сесія відбудеться 16 березня в київському супермаркеті на Петрівці за адресою: пр. Московський, 21.

- Нам завжди приємно бачити улюблених виконавців на екранах телевізорів та на сторінках газет. Але можливість особисто поспілкуватися з ними виникає не часто. Нам дуже приємно, що "Потап і Настя" погодилися провести автограф-сесію для відвідувачів наших супермаркетів. Щиро сподіваємося, що спілкування буде приємним і для зірок, і для їхніх шанувальників, - прокоментував Андрій Адаменко.

Компанія "Фокстрот. Техніка для дому "була заснована в 1994 році і на сьогоднішній день є безумовним лідером ринку України та Молдови з роздрібного продажу побутової техніки і електроніки в мережевому сегменті. Частка ринку кінцевого споживання становить більше 20% в Україні, і більше 15% в Молдові.

Станом на 3 березня 2011 року компанія нараховує 200 супермаркетів "Фокстрот. Техніка для дому "і 39 гіпермаркетів" FoxMart ". Компанія представлена в 102 обласних і районних центрах України; загальна торгова площа об'єктів складає більше 200 000 кв. м. З вересня 2010 р. компанія "Фокстрот. Техніка для дому" є членом "Euronics "- найбільшої закупівельної групи побутової електроніки, представленої в 30 європейських державах.

Зараз ви читаєте новину «Зірки купують зоряний телефон Samsung в "Фокстрот"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути