пʼятниця, 23 жовтня 2015 13:17

Зірка "Месників" не збирається боротися за рівну зарплатню для акторок

Автор: Reuters
 

Бредлі Купер, Джессіка Честейн, Емма Уотсон та інші зіркові колеги підтримують Дженніфер Лоуренс в її боротьбі за рівноправність жінок, а актор Джеремі Реннер заявив, що добиватися рівних доходів для колег-актрис - це не його справа.

Реннер, який також отримав за "Аферу по-американськи" набагато вищий гонорар, дав зрозуміти, що боротьба за рівноправність жінок його не цікавить.

"Це не моя робота", - цитує US Magazine його інтерв'ю порталу Business Insider.

"Я актор, і я знаю натуру людини. Коли мова заходить про такі речі, я надаю іншим людям розбиратися з цим. А я займаюся тим, що в мене добре виходить", - додав він.

Нагадаємо, після скандалу зі зломом листування співробітників студії Sony на світ вийшла інформація про те, що гонорар Дженніфер Лоуренс за стрічку "Американська афера" був істотно меншим, ніж у її колег-чоловіків: Бредлі Купера, Крістіана Бейла і Джеремі Реннера. Справедливо обурена цим фактом, Лоуренс написала есе для проекту Lenny Letter, яким керує Олена Данем.

Після публікації матеріалу актриса обзавелася цілою зоряної групою підтримки: про її вчинок схвально відгукнулися Емма Уотсон, Елізабет Бенкс і Джесіка Честейн. Підтримав дівчину та її колега по фільму Бредлі Купер.

"У світі, безсумнівно, діють подвійні стандарти. Але в даний час ми володіємо всіма засобами, щоб заявити про своє невдоволення, підняти проблему на загальне обговорення". - Заявив Бредлі.

Нагадаємо, взимку Реннер розлучився зі свій коханою й матір'ю своєї дитини, канадської моделлю Сонні Пачеко, після всього 10 місяців шлюбу. Відомо, що на розлучення подала Сонні. Модель також звернулася до суду, стверджуючи, що Реннер вкрав її документи. У судовому позові говориться, що у актора знаходяться паспорт, свідоцтво про народження та страхове свідоцтво дружини.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Месників" не збирається боротися за рівну зарплатню для акторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути