Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Зірка "Кріпосної" пригадала, як відреагувала на рішення чоловіка йти воювати
5

Акторка Наталка Денисенко розповіла про першу реакцію на рішення чоловіка-колеги Андрія Федінчика йти воювати. Пригадала, що він повідомив про це ще до 24 лютого.

Однак тоді зірка "Кріпосної" не сприйняла ці слова всерйоз. Подробицями поділилася в інтерв'ю проєкту "Як ти?".

"Але коли почалася війна, я питала: "А як же я? Як Андрійко?". Він сказав, що все буде нормально. Я його питала: "Чому ти не хочеш відмовитися від цієї ідеї? Ось тебе звуть на озвучку, у тебе є робота, будеш допомагати армії!". Він каже: "Припини так говорити, тому що ти мене зараз дуже деморалізуєш". Він мені сказав це дуже строго, і я зрозуміла, що не можна таке говорити своїм чоловікам. Треба говорити: "Все у нас буде добре, я збережу життя собі і дитині, я все буду робити, як ти скажеш, тримайся! Я з тобою. Я про тебе молюся", – сказала Денисенко.

Акторка Наталка Денисенко розповіла про першу реакцію на рішення чоловіка-колеги Андрія Федінчика йти воювати
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Акторка Наталка Денисенко розповіла про першу реакцію на рішення чоловіка-колеги Андрія Федінчика йти воювати
Акторка Наталка Денисенко розповіла про першу реакцію на рішення чоловіка-колеги Андрія Федінчика йти воювати
Пара виховує сина Андрія
Пара виховує сина Андрія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу вас усіх обійняти" – Дікусар показав новий кадр з передової

Додала, що її свідомість дуже сильно перевернулася, коли від рук російських окупантів загинув друг і колега Паша Лі. Відтоді акторка почала думати, що справді може втратити чоловіка на війні.

"Будемо відверті: нікому з українських жінок не хочеться, щоб її чоловік помер на війні. І це найбільший страх. Думати про те, що я можу втратити чоловіка, я почала тоді, коли побувала на похоронах Паші Лі. Він – актор, колега, друг. Це жахливо, бачити людину, з якою ти працював, мертвою", – згадала вона.

Тепер Денисенко підтримує коханого і вірить у якнайшвидшу перемогу України.

16 липня в київському парку "Наталка" пройшло благодійне тренування містян, у якому взяли участь відомі українські актори. Зокрема, серед них були зірки серіалів "Спіймати Кайдаша", "Свати", "Кріпосна", фільму "Крути 1918" – Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк, Григорій Бакланов, Анна Кошмал, Наталка Денисенко, Владислав Никитюк.

Актори займалися спортом з усіма охочими. Після закінчення тренування люди мали змогу сфотографуватися із артистами та пожертвувати кошти у кошик – гроші підуть на закупівлю "швидких".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кріпосної" пригадала, як відреагувала на рішення чоловіка йти воювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути