Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 16:40

Зірка "Голосу країни" Віра Кекелія розкрила секрети стрункої фігури

Зірка "Голосу країни" Віра Кекелія розкрила секрети стрункої фігури
Віра Кекелія правильно харчується та не сидить на дієтах

Співачка Віра Кекелія, яка підкорила "Голос країни" і стала учасницею нового гумористичного проекту "Жіночий Квартал", поділилася секретами краси і стрункості.

Віра зізналася, що дотримується принципів здорового харчування і вважає за краще уникати суворих дієт.

"Колись я сиділа на дієтах. Але всі вони були "неправильними". Я відмовляла собі практично у всьому. Як наслідок, траплялися зриви, і я могла наїстися "заборонених" продуктів. Вага то додавалася, то йшла. Такі дієти не тільки не сприяють схудненню, але і порушують процеси в організмі. Зараз я правильно харчуюся і вважаю, що краще дозволяти собі їсти все, але в певний час. Наприклад, я - ласун і можу з'їсти трошки солодкого, але тільки вранці, і тільки легкі домашні десерти, а краще - і зовсім замінити їх фруктами. Їм багато білка і овочів ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Логотип Євробачення-2017 отримав нагороду в Каннах

Співачка також розкрила свої секрети краси і гарного самопочуття:

"Я виділила собі п'ять простих правил, яких дотримуюся постійно. Номер один - пити достатньо води. Це дозволить завжди бути в тонусі. Друге - висипатися. Недосипання позначаються не тільки на самопочутті, а й на стані шкіри. Третє - стежити за харчуванням, не перекушувати на ходу. Четверте - користуватися тільки хорошими косметичними засобами по догляду за шкірою. І п'яте - систематичні заняття спортом ".

Відвертий і зворушливий кліп на пісню "Чи схожі" Віри Кекелія викликав ажіотаж серед користувачів Мережі і отримав безліч позитивних відгуків від шанувальників співачки. Дебютний виступ Віри в образі гумористки в проекті "Жіночий Квартал" можна буде побачити на телеекранах вже в новому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Голосу країни" Віра Кекелія розкрила секрети стрункої фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути