Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2020 16:03

Зірка "Гаррі Поттера" порадила користуватися вібратором на локдауні

Зірка "Гаррі Поттера" порадила користуватися вібратором на локдауні
Також знаменитість повідомила, що рік ізоляції був "неймовірно важким" для її самотніх друзів. Фото: instagram.com/bonham.carter

Голлівудська акторка 54-річна Гелена Бонем Картер дала поради самотнім жінкам, як пережити жорсткий карантин.

Зірка серіалу "Корона" і фільму "Гаррі Поттера" зізналася, що перед запровадженням локдауну жінкам варто придбати вібратор.

"Нічого не робіть. Коли світ божеволіє, коли ви в шоці від чогось, це час, коли не потрібно щось робити, рухатися. Забудьте про прогрес. Просто будьте. Намагайтеся пити чай вдень і більше нічого амбітного. Купіть вібратор і важку велику ковдру для обіймів", - сказала акторка, як пише видання Page Six.

Також знаменитість повідомила, що рік ізоляції був "неймовірно важким" для її самотніх друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікують 27 книжок про зйомки Гаррі Поттера

"Жінки часто можуть звинувачувати себе, але факт в тому, що це був неможливий рік. Але неможливість, як і раніше, є матір'ю творчості. І все ще є способи познайомитися в інтернеті", - додала Картер.

Творці серіалу "Корона" стрімінгової платформи Netflix відмовилися додавати попередження для глядачів про те, що деякі сцени є вигадкою. Це вимагає міністр культури Великої Британії Олівер Доуден. Вважає, що покоління глядачів, які не жили в часи принцеси Діани, сприймають стрічку як достовірну.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гаррі Поттера" порадила користуватися вібратором на локдауні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути