Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 10:45

Зірка фільму для дорослих голяка зіграла Кім Кардаш'ян
14

Лейла Стар
Лейла Стар
Лейла Стар
Лейла Стар
Лейла Стар

До рекламної кампанії нової колекції Каньє Веста Yeezy Season 6 приєдналася зірка фільмів для дорослих Лейла Стар, Періс Гілтон, і інші діячі відомі в соцмережі.

Заради цієї зйомки Періс перевтілилася в Кім Кардаш'ян - той же одяг, той же образ. Лейла і зовсім сфотографувалася голяка, рекламуючи взуття дизайнера. Всі образи взяті з фоторепортажів, які представляють папараці, і які публікуються в таблоїдах.

Фото, зроблені в рамках нової кампанії, спочатку з'явилися на сторінках Кім в соцмережах, а після і в профілі Періс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян топлес засвітила сідниці на пляжі

"Було дуже весело в ролі клону Кім", - повідомила своїм фолловерам зірка.

Знаменитостей пов'язує непроста історія стосунків: колись саме Періс була зіркою, а Кім - всього лише її асистенткою, яка допомагає вибрати сукню на вечірку.

Після того як популярність Кардаш'ян різко зросла, спілкуватися дівчата перестали. Доходило і до невтішних відгуків на адресу один одного. Однак в минулому році ворожнечі прийшов кінець: вся родина Хілтон була запрошена на традиційну різдвяну вечірку Кріс Дженнер. І відносини колись двох кращих подружок почали налагоджуватися, тим більше що зараз їм нема чого ділити. 37-річна Кім - щаслива багатодітна мама, а 36-річна Періс готується до довгоочікуванного весілля.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму для дорослих голяка зіграла Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути