Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 18:26

Жінки мріють про бездоганну посмішку, як у нареченої британського принца
12

Фото: Reuters

Усмішка "Меган Маркл" стала однією з найбажаніших пластичних процедур у Великій Британії, після того, як стало відомо, з ким збирається одружитися принц Гаррі.

Акторка серіалу "Форс-мажори" Меган Маркл та монарша особа заручились минулого року і вже кілька разів офіційно з'явились на публіці.

Усмішка Маркл так сподобалась місцевим жінкам, що вони почали просити зробити їм таку ж саму пластичного хірурга Тішона Ешо, який працює у Лондоні. Про це він розповів виданню W magazine. За його словами близько 20 жінок просили його про таку процедуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі та Гілларі Клінтон: зірки, яким варто звернутись до стоматолога

"У мене 20-30 клієнток на тиждень, які показують мені фото зірок з соцмережі і просять відтворити їхні образи. Найбільше просять про риси Мішель Кіган, Емілі Ратажковскі та від тепер і Меган Маркл", - говорить лікар.

"У Меган Маркл прекрасна форма губів, ідеальна: нижня губа більша за верхню, яка ніжно спускається до куточків рота", - додає експерт.

За словами лікаря досягти бажаного ефекту можна за допомогою геалуронових філлерів, які має встановити тільки фахівець.

Зараз ви читаєте новину «Жінки мріють про бездоганну посмішку, як у нареченої британського принца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути