пʼятниця, 05 жовтня 2018 14:29

Зима близько: Андре Тан зняв головних інтернет-модників у рекламі своєї нової колекції
30

Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Фото: Прес-служба
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років

Андре Тан представив нову колекцію Осінь-Зима 18'19 для свого однойменного бренду Andre Tan. У столичному ресторані Boho, дизайнер розповів все про модні тренди нового сезону і про те, що в цьому сезоні в першу чергу модно те, що зручно.

"Цієї осені напевно всім хочеться одягнути на себе затишок, саме тому в своїй колекції ми зробили на цьому акцент, теплі в'язані светри, вільні пуховики, over size. Це те, в чому буде зручно і комфортно всім і всюди "- прокоментував Андре Тан.

У зйомках look book взяли участь відомі інтернет - блогери. Аліса Чекорска, Богдан Юсипчук, Андрій Трушковський, Таня Прентковіч, Софія Стужук, Таня Парфіліева, Діана Глостер і Яна Станішевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеси та шкільна форма з пір'ям: Андре Тан представив першу дитячу колекцію одягу

Акторка і фешн-блоггер Діана Глостер тільки повернулась з Парижу, де була на Тижні моди з маркою L'Oreal. З Андре Таном знайома зі зйомок фільму "Київський торт", де вони разом грали.

"Запрошення знятися у рекламі нової колекції Андре Тана мені прийшло у Інстаграм. Зі мною зв'язались представники марки і запропонували співпрацю. Я була дуже щаслива, тому що захоплююсь маркою з дитинства. Моя мама мала речі від Андре Тана. Коли була школяркою, Андре Тан випустив колекцію шкільної форми, яка продавалася у дитячих магазинах і я мріяла про неї і про те, що коли виросту, то буду носити одяг цього бренду. Тепер у мене у гардеробі є його наряди", - говорить Gazeta.ua Діана Глостер.

Україні одна з перших відзвітувала про модні новинки на Тижні моди у Києві, наступним був Мілан та Нью-Йорк, тепер покази проходять у Франції.

Автор: Прес-служба
  Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років

"У Парижі неймовірна атмосфера. Багато фешн-блоггерів та публічних особистостей збираються на покази. У тренді сьогодні street-style і я рада, що він модний і в Україні. Самі учасники показу L'Oreal дуже прості та харизматичні. В шоу брали участь близько 50-ти публічних особистостей, акторки, моделі. Вони пізніше спускались з подіуму і спілкувались з глядачами, казали: "привіт, як справи?", "Давай зробимо фото". Єва Лонгорія розкішна. Вона вийшла на подіум у пишній сукні, і коли дивишся, як вона себе презентує, розумієш: ця жінка нещодавно народила дитину і вона прекрасна, хочеться брати з неї приклад. Немає жодного пафосу чи зверхності у західних знаменитостей. Те, коли людина поводиться зверхньо, як часто буває у нас, говорить про її комплекси", - говорить акторка.

Як фешн - блогер Діана Глостер купує модні речі, розуміючи, що вони оселяться в її гардеробі лише на один сезон, пізніше передарює їх знайомим. Але базові речі в шафі справжньої леді бачить такі:

"Якщо говорити про топ-речей, які повинні бути у гардеробі, то це кашеміровий якісний, гарний светр, на якому не варто економити. Об'ємний шарф, як носять француженки, в якому тепло і затишно, хороші колготки, адже жіноче здоров'я - головне, джинси, які ідеально пасують фігурі та пальто нижче коліна. На одязі можна заощадити, а от на зовнішності - ні. Якщо дівчина з непомитим волоссям, поганою шкірою чи фігурою, неважливо звідки на ній джинси: з Zara чи Dsquared2", - додає зірка.

Найгарніший чоловік світу Богдан Юсипчук мріяв бути обличчям колекції Андре Тана і не знав, як запропонувати свою кандидатуру. Під час зйомок шоу "Модель XL", де обидва є суддями, наважився обговорити свої амбіції з дизайнером. Через день бренд запропонував співпрацю.

За словами Андре Тана, філософія Andre Tan, який вже багато років активно розвивається в Україні, змінилась. Після того, як дизайнер став батьком, він вирішив створювати одяг одразу для всієї родини. Лише кілька тижнів тому представив першу лінію одягу для дітей. Тому в рекламі нової колекції обрана концепція сімейного походу у кіно, де всі виглядають стильно, а навіть малюки вдягнені у гламурні сукні.

Автор: Прес-служба
  Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років
Андре Тан представив свіжу колекцію осінь-зима 18'19 років

Взагалі цієї зими та осені на вулицях буде чимало гламуру. Так пуховики, які пропонує дизайнер, оздоблені оксамитом, мають оригінальні рукава та крій і підійдуть навіть під вечірню сукню.

Рожеві сукні, светри, шовкові хустки та трендові пальто зі штучного хутра є основними трендами нового сезону. Багато деніму, наряді овер-сайз та кольору Саргасового моря, моду на який задала дружина принца Гаррі, Меган Маркл, теж must have у гардеробі. Прозорі сумки та рюкзаки різноманітної кольорової гами урізноманітнять образ, а благородний твід - додасть вишуканості. Ще раз дизайнер робить акцент, що правильні аксесуари здатні зробити фігуру стрункішою, а вихід цікавішим.

Раніше український дизайнер Андре Тан вперше презентував не тільки нову лінію одягу, а й новий бренд Andre Tan KIDS.

Зараз ви читаєте новину «Зима близько: Андре Тан зняв головних інтернет-модників у рекламі своєї нової колекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути