Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 13:55

Зета-Джонс і Дуглас продемонстрували, що вони не старіють (ФОТО)

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас влаштували подвійний день народження - 40-річний ювілей актриси та 65-річчя актора було відзначено в Нью-Йорку минулої ночі, повідомляє  The DailyMail. Одна із найвідоміших актрис Голлівуду виглядає принаймні на десять років молодшою від свого віку, їй виповнилося сорок. Її чоловік актор Майкл Дуглас має такий свіжий вигляд, що ніяк не даси йому 65 років, а це офіційний у США вік виходу на пенсію.

На святкову вечірку Зета-Джонс одягла чорний костюм, який підкреслює її загорілі ноги і витончені форми. Її "прикид" доповнювали туфлі на платформі від Mary Jane і сонячні окуляри. Не зовсім зрозуміло, навіщо їй здалася чудернацька кепка, зауважує видання.

Дуглас одягнувся у сорочку в "гавайському" стилі і зачесав назад його сиве волосся, справляючи вигляд чоловіка у розквіті сил, а зовсім не пенсіонера.

Пара живе між Нью-Йорком і Бермудами, де буде проведено святковий обід. Іменинники сподіваються, що там до них приєднаються батьки Кетрін Даі та Пет, які прилетіли із Кардіффа з такої нагоди, а також Кірк Дуглас, 93-річний батько Майкла. Крім того, запросили на гостину Річарда Гіра і Денні ДеВіто.

Кетрін Зета-Джонс відзначає 40-річчя. Вона не одна зі знаменитостей першого рівня, хто цього року переступає цей віковий бар"єр. Серед зірок такий рубіж подолають Рене Зельвегер, Дженіфер Лопез, Дженіфер Еністон, Кейт Бланшет.

Зета-Джонс є матірю двох дітей - 9-річного Ділана і 6-річної Керіс, яка цього року має дебютувати з музичним номером у шоу Stephen Sondheim"s.

Gazeta.ua за матеріалом TheDailyMail

Зараз ви читаєте новину «Зета-Джонс і Дуглас продемонстрували, що вони не старіють (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути