пʼятниця, 24 березня 2023 11:39

Жерар Піке уперше відверто прокоментував розрив із Шакірою

Жерар Піке уперше відверто прокоментував розрив із Шакірою
Пара має двох синів. Фото: instagram.com/shakira

Іспанський футболіст 36-річний Жерар Піке уперше відверто прокоментував розрив із колумбійською співачкою 46-річною Шакірою.

На відміну від емоційної колишньої, спортсмен висловився дуже стисло, передає Billboard.

"На кожному з нас лежить відповідальність за те, щоб намагатися робити якнайкраще заради дітей. Робота кожного з батьків – захищати своїх дітей. На цьому я зосереджений як батько. Проблема в тому, як люди це сприймають або як це подає преса. Я продовжую робити те, що хочу. Хочу залишатися вірним самому собі", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гола і мокра: Геллі Беррі показала відверті фото з ванної

Футболіст запевнив, що не має наміру витрачати купу грошей на те, аби відбілити свій імідж в очах публіки.

"Мене цікавить лише думка тих, кого я люблю. Решта мене не обходить. Я спрямовую свою енергію, щоб бути зі своїми та віддавати їм те, що маю. Я дуже щасливий. У моєму житті відбулися зміни. Я навчився берегти щастя", – додав Піке.

Стосунки Шакіри і Жерара Піке тривали 12 років. Пара має двох синів. На початку червня Шакіра повідомила про розрив із футболістом через його подружні зради.

Пізніше висміяла свого колишнього у новій пісні з музикантом Bizarrap. Новий запальний трек за добу набрав рекордну кількість переглядів – понад 65 млн. У треку Шакіра заспівала доволі провокативні рядки і дала зрозуміти колишньому, що вона "краща за двох 22-річних".

Згодом співачка різко висловилася про нову дівчину Піке 23-річну Клару Чіа. За словами Шакіри, для обраниці колишнього є місце в пеклі.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Піке уперше відверто прокоментував розрив із Шакірою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути