понеділок, 09 квітня 2012 18:05

Наречений Брітні Спірс став її опікуном

Наречений Брітні Спірс став її опікуном
При цьому чоловік не буде керувати фінансами Фото: Global Look Press

Зовсім скоро поп-принцеса Брітні Спірс знайде в особі свого нареченого Джейсона Травіка не тільки законного чоловіка, але й опікуна.

З'явилася інформація, що наречений Брітні Спірс Джейсон Травік, який, до слова, майже на десять років старший за свою обраницю, стане її опікуном. Згідно з рішенням влади, чоловік отримає над співачкою "повний правовий контроль".

Це не означає, що він буде керувати її фінансами, однак на його плечі ляже відповідальність за здоров'я і моральний стан дружини, а також за всі її витівки. Крім того, відповідно до закону, Джейсон Травік матиме право диктувати виконавиці, що їй носити, чим харчуватися і які ліки приймати. Іншими словами, Травік стане офіційним опікуном своєї майбутньої дружини.

Світські хронікери тут же пояснили таке неоднозначне рішення тим, що родичі Брітні досі сумніваються в її емоційній стійкості. Простіше кажучи, вони думають, що Спірс може "зірватися" в будь-який момент і пуститися у всі тяжкі. Нібито батько Брітні наполіг, щоб Джейсон став її опікуном. До слова, раніше ним був саме батько співачки. "Це своєрідний компроміс між співачкою та її родичами, які в іншому випадку не дали б згоду на весілля", - вважає юрист з Лос-Анджелеса Джеффрі Коен, додавши, що випадки, коли опікун був своїй підопічній ще й нареченим, вкрай рідкісні в судовій практиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс довелося відкласти весілля через судову тяганину

Втім, опікунство може бути скасовано, якщо лікарі Брітні Спірс зможуть переконати владу в тому, що вона в стані сама відповідати за себе і свої вчинки. Самі світські хронікери ретельно проаналізували останні дії артистки і прийшли до висновку, що вона цілком адекватна.

Американські журналісти повідомляють: "Давайте поглянемо в обличчя фактам. У 2011 році співачка випустила новий альбом, який став більш ніж успішним, а потім вирушила у світовий тур, щоб продемонструвати свою останню роботу шанувальникам по всій планеті. Якщо це не є достатнім підтвердженням адекватності виконавиці, то що ж тоді потрібно пред'явити суддям, щоб вони залишили зірку в спокої?" Як сама Брітні Спірс ставиться до цієї неоднозначної ситуації, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Брітні Спірс став її опікуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути