четвер, 07 травня 2020 10:25

Дружина футболіста шукає рецепт вічної пристрасті у стосунках, публікуючи "голі" знімки в соцмережі

Епатажна дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк задумалася над тим, як зберегти і подовжити пристрасть у стосунках.

У своєму Іnstagram-акаунті блогерка поділилася сексі-світлинами, під однією з яких ініціювала опитування своїх підписників на цю тему.

На фото Ірина робить селфі у дзеркалі у спальні. Зірка сидить повністю оголеною на ліжку, піджавши і схрестивши коліна, прикриваючи таким чином найінтимніші частини тіла.

"Ой, та нормальна в мене самооцінка! Цілуй руку", - підписала фото Морозюк.

Автор: instagram.com/irina_moroziuk/
  Чимало з фоловерів не читали глибокодумних міркувань авторки, а просто робили компліменти блогерці
Чимало з фоловерів не читали глибокодумних міркувань авторки, а просто робили компліменти блогерці

Інший знімок, зроблений у вітальні своєї кваритири, жінка супроводила довгими міркуваннями про любов. На ньому Ірина сидить напівобернувшись до об'єктиву камери, широко розвівши ноги. На жінці з одягу - жовте мереживне бікіні та мереживний, трохи спущений на плечах, топ кольору бордо.

"Багато слів написано про любов. Одні кажуть, що її не існує і зовсім, інші розповідають про різновиди любові. А я вважаю, що вона є, безумовно! І вона в усьому і повсюди. Але має любов лише одну форму! Якщо говорити про любов до людини. Батьків ми любимо? Любимо! Але до цього почуття додається ще й подяка. Дітей ми любимо? Любимо! Але плюс ще почуття турботи. Але чомусь здається, що любов до другої половинки не схожа на інші? Яскравіше набагато, більше емоцій як хороших, так і поганих. Та тому що на початкових етапах вирує одне з найвразливіших почуттів - це пристрасть. На жаль, це неймовірне почуття у більшості живе недовго (тому пари часто кажуть, що наша любов вщухла або знайшла іншу форму. Але ні. Любов залишилась і навіть стала сільнішою, вщухла пристрасть, а в деяких і взагалі померла. Що думаєте ви? Як зберегти пристрасть або подовжити її існування?" - запитала дружина футболіста в чоловіків і жінок, які відвідують її блог.

"Любов - така вічна тема! Пристрасть вичерпує себе .А що потім, коли рожеві окуляри знімаєш, найзворушливіший момент і починається", "Потрібно в парі розмовляти! Ну і наявність костюмів для рольових ігор не завадить", "Щоб зберегти пристрасть у стосунках, треба постити більше голих фоток в соцмережах!", "Любов - це дія, а не просто слово! Якщо любиш, будеш щось робити, ну, наприклад, підкидати дрова, щоб не згас вогонь!" - поділилися підписники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Груди – €5 тис, губи – 300: дружина футболіста підрахувала, скільки коштує дівочий тюнінг

Чимало з фоловерів не читали глибокодумних міркувань авторки, а просто робили компліменти блогерці.

"Красуня яка", "Соковита", "Сексуальна", "Мрія будь-якого нормального чоловіка", "Ви найбожевільніша і найвиразніша жінка у світі", - написали фани.

Автор: instagram.com/irina_moroziuk/
  Чимало з фоловерів не читали глибокодумних міркувань авторки, а просто робили компліменти блогерці
Чимало з фоловерів не читали глибокодумних міркувань авторки, а просто робили компліменти блогерці

Ірина Морозюк розповіла про те, як досягла гармонії власного тіла. До посту про те, як розвивалися стосунки із власною вагою, жінка додала еротичне відео, опублікувавши його у своєму Іnstagram-блозі. На відео Ірина зняла свою тінь. Секс-бомба під еротичну музику знімає з себе халат, бюстгальтер і трусики.

Зараз ви читаєте новину «Дружина футболіста шукає рецепт вічної пристрасті у стосунках, публікуючи "голі" знімки в соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути