вівторок, 26 січня 2016 17:28

Зеленський та Брежнєва прикрасили обкладинку українського ELLE

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Віра Брежнєва та шоу-мен Володимир Зеленський прикрасили обкладинку нового ELLE. Віра Брежнєва, до речі, у свіжому номері позує у чоловічому костюмі.

"Незвичайне інтерв'ю, незвичайна обкладинка, незвичайний образ ...))", - написала на свої сторінці у соціальній мережі Брежнєва.

Нагадаємо, минулий рік був дуже успішним для шоу-мена Володимира Зеленського, він презентував серіал "Слуга народу", в якому зіграв роль Президента Голобородька. Зірка вже отримував у реальному житті пропозицію піти у політику, але, за його словами, закони, що він хотів би реалізувати на посаді чиновника, він втілив за допомогою свого персонажу.

"Я все тут зробив, воно не вигадане, це все з життя. Нам довелося повивчати хороші приклади різних країн. Нам не треба вигадувати: ми нормальна сучасна країна, треба взяти рішення освітніх реформ, податкових і можна це все застосувати. Це простий процес, але я б діяв тільки так. Ми думали, а чому ми стали новаторами? Новаторський підхід, ця людина прийшла з іншою метою, це було новаторство. А всі закони і рішення ми використовували з країн: Японія, Сполучені Штати, Європа", - говорить Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський та Брежнєва прикрасили обкладинку українського ELLE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути