пʼятниця, 27 жовтня 2023 09:00

"Збирав себе по частинах" - Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою
15

Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою
Фото: instagram.com/nikitadobrynin
Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою
Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою
Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою
Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою

Український телеведучий Микита Добринін та блогерка Даша Квіткова зіграли весілля у серпні 2020 року, а у вересні 2022 року вони обвінчалася. Однак вже у січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається.

В інтерв'ю Аліні Шаманській шоумен вперше прокоментував розрив. Зауважив, що цей момент він уже пережив і не тримає зла на колишню.

"Інколи стосунки помирають, як люди. Я знаю, що це були серйозні стосунки, але, на жаль, трапляється і так. Не збігаються цілі, не збігаються цінності. І люди продовжують рухатися різними напрямками. Колишніх хлопців вбивають, а колишніх чоловіків - ні. Нас пов'язує батьківство та повага один до одного. Нас пов'язує бажання далі розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. В нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поруч з нею", - пояснив Микита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холостяка Добриніна запідозрили в романі з відомою моделлю (фото)

Додав, що розлучення забрало багато сил та енергії.

"Півроку мені доводилося цю енергію збирати по цеглинах. Деякі люди після розлучення розквітають, стають щасливими, незалежними. А мені мільйони повідомлень писали: "Микито, у вас такі сумні очі". Але я щасливий, у мене все добре. Мені було важко. І це зайняло дуже тривалий період часу, зібрати себе по частинах, зрозуміти, що я хочу робити в житті. І на щастя, зараз той період у житті, коли я маю ці цілі, плани та орієнтири", - поділився ведучий.

Зараз колишнє подружжя підтримує батьківські стосунки. Перед розлученням вони пропрацьовували всі питання зі спеціалістом.

"Ми зараз не працюємо з психотерапевтом. Закрили це питання на етапі, коли роз'їхалися. Частково нам допомогли, а далі ми (з Квітковою - Gazeta.ua) домовлялися між собою. Це було декілька сеансів. Мені було не цікаво. Я не відчував результату і потреби від роботи психолога. Між собою ми вирішили більше", - зауважив Добринін.

Раніше блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела, заявляв, що сім'я Добриніна і Квіткової розпалася через невірність блогерки. Нібито будучи в шлюбі з ведучим вона поклала око на продюсера Євгена Таллера. Він її приваблював, як більш забезпечений партнер.

Пізніше Квіткову запідозрили у новому романі. Ймовірно, інфлюенсерка зустрічається з "Холостяком" Михайлом Заливако. Чутки почали поширюватися після того, як Квіткова 27 серпня потрапила в ДТП. Тоді Заливако одразу приїхав на місце аварії.

Зараз ви читаєте новину «"Збирав себе по частинах" - Добринін вперше прокоментував розлучення з Квітковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути