середа, 20 жовтня 2021 21:47

Заздрощі, тріумфи і конкуренція: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали закулісся оперного театру
9

Закулісся головної балетної сцени України зберігає багато таємниць
Фото: Оксана Шевчук
Закулісся головної балетної сцени України зберігає багато таємниць
Закулісся головної балетної сцени України зберігає багато таємниць
Закулісся головної балетної сцени України зберігає багато таємниць
Закулісся головної балетної сцени України зберігає багато таємниць

Зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов в новій фотосесії для журналу "Marie Claire" показали справжнє театральне закулісся. На фотографіях Оксани Шевчук відображені місця театру, в які навряд чи вдасться потрапити звичайним людям, а в цих кадрах можна роздивитися, як влаштоване закулісне життя театру.

"Люди не бачать нашого закулісного життя, переживань перед виходом на сцену, як спілкуємося між собою, - каже Катерина Кухар. - Звичайно фотографії мовчазний вид мистецтва, але завдяки їм можна багато чого зрозуміти і уявити. Наприклад, як деякі недооцінені артисти, незадоволені своїм творчим життям стоять у тебе за спиною, схрестивши руки в очікуванні того, що ось-ось ти допустиш помилку, посковзнешся або отримаєш травму. Але, слава Богу, таких небагато, в основній своїй масі більшість доброзичливі, тримають кулачки, можуть тобі аплодувати або вигукнути слова підтримки.

Більшість щиро радітимуть також висловилять своє захоплення твоїм новим вбранням. Хоча знайдуться і такі, для яких твій новий розкішний костюм стане грудкою в горлі. Такі персонажі будуть вираховувати без сорому кількість ручної вишивки, бісеру та каміння Swarovski на твоїй пачці. У декого може трохи зіпсуватися настрій, коли 30 жовтня ми презентуємо 33 нових костюми від українського дизайнера Мальви для балету "Жізель". Вони неймовірні, там стільки високохудожньої вишивки. Для кожної прими сценічний одяг важливіший, ніж повсякденний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Викинула кросівок у вікно" – Стоянов поділився, як скандалив з Кухар через яблуко

"Танець - це пульс, серцебиття і ритм життя. Хотіла передати чари таланту Каті і Олександра кадрами поза часом" - ділиться фотограф Оксана Шевчук.

Прима-балерина Катерина Кухар поділилася, де і як зберігає концертне вбрання: хітони, шопенівки, пачки та пуанти. Вона зізналася, що лише за виставу "Спляча красуня" змінює шість пачок різного кольору, кожна з яких підкреслює життєві події героїні.

Зараз ви читаєте новину «Заздрощі, тріумфи і конкуренція: Катерина Кухар і Олександр Стоянов показали закулісся оперного театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути