неділя, 19 вересня 2021 08:30

"Маю дві шафи лише для концертного вбрання" - Кухар поділилася, як зберігає 30 балетних пачок

Прима-балерина Катерина Кухар поділилася, де і як зберігає концертне вбрання: хітони, шопенівки, пачки та пуанти. Вона зізналася, що лише за виставу "Спляча красуня" змінює шість пачок різного кольору, кожна з яких підкреслює життєві події героїні.

Автор: instagram.com/ekaterinakukhar_official
  Катерина Кухар має понад 30 балетних пачок
Катерина Кухар має понад 30 балетних пачок

Зірка розповіла за лаштунками шоу "Хто зверху" на "Новому каналі", що вона танцює багато партій з різних вистав.

"У більшості вистав двічі-тричі треба змінювати образ, тому з роками виникла потреба мати вдома дві шафи лише для концертного вбрання. Кожна балерина до свого костюму ставиться дуже трепетно, як наречена до весільної сукні. Важливо їх правильно зберігати. Наприклад, коли робила шафу, замовляла спеціальне відділення для пачок, воно має іншу форму і свої особливості всередині. Коли я перевожу свої костюми, пачки везу в кофрі й беру лише в ручну поклажу, в жодному разі не здаю в багаж. Зараз маю понад 30 балетних пачок", - сказала Кухар.

Вона зауважила, що кожен костюм - це витвір мистецтва.

"Це тонка ручна робота з використанням каменів і різних технологій. Наприклад, для образу у виставі "Лускунчик" я змінюю три різні пачки: блакитну, білу, на якій розсипані білі блискучі камінці, і білу з червоним бантом від українського дизайнера Gudu. У ній я танцюю зазвичай у новорічну ніч", - поділилася балерина.

Однією з найдорожчих для Кухар пачок є та, яку їй подарив японський партнер. Тоді їй було 16 років і вона танцювала першу виставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, що їсть уночі та скільки заробляє

"І від його мами, талановитої японської прими, отримала в подарунок діадему. На той час це була неймовірно коштовна прикраса. Коли одягала, то всі колеги-балерини розпитували, де я її взяла", - додала зірка.

Прима-балерина 39-річна Катерина Кухар проникливо привітала свого чоловіка 34-річного Олександра Стоянова зі другою річницею офіційного шлюбу. При цьому зірка зізналась, що спершу навіть забулась про сімейне свято.

Зараз ви читаєте новину «"Маю дві шафи лише для концертного вбрання" - Кухар поділилася, як зберігає 30 балетних пачок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути