Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 09:13

Заворотнюк одружилася в Криму (ФОТО)
6

Всі приготування до обряду вінчання 35-річна актриса Анастасія Заворотнюк і 37-річний фігурист Петро Чернишев тримали в строгій секретності. З Москви до Криму вони прилетіли рейсовим літаком разом з близькими родичами, і біля виходу з VIP-залу сімферопольського аеропорту їх вже очікував білий "Мерседес" і мікроавтобус. Охорона аеропорту і черговий міліціонер на прохання Насті намагалися приховати її появу від випадкових роззяв і присікали всі спроби сфотографувати молодих.

Настя була в помітно піднесеному настрої, на обличчі красуні після перельоту ні сліду втоми. Петро був підкреслено уважний до неї. Сам разом зі всіма виносив-переносив валізи і сумки із залу в багажник автобуса. Серед речей виділялися чохли зі святковою білою сукнею Анастасії. Раніше вона говорила, що заміж виходить вже втретє, а білої сукні так ніколи і не надягала, повідомляє "Сегодня".

У Москві пари практично в таємниці від всіх, навіть від друзів, 22 вересня розписалася в ЗАГСі. Вони під"їхали до Палацу одруження в машині з тонованим склом в кінці робочого дня. Вся церемонія зайняла п"ятнадцять хвилин. Також, щоб не потягнувся "хвіст" репортерів, вони вирішили далеко від столичної суєти закріпити свій офіційний шлюб православним обрядом вінчання в Криму. На цю хвилюючу для них подію з Москви разом з ними прилетіли тільки діти Насті - 12-річна Ганна і 7-річний Майк, її батьки і рідний брат Святослав з дочкою, няня Тетяна Петрівна, а також батьки Петра - всього 9 чоловік.

Знову ж таки, щоб заплутати сліди, вони вважали за краще не зупинятися в готелях Південного берега Криму, а заздалегідь зняли приватний котедж в Гурзуфі. У Анастасії Завортнюк там достатньо багато знайомих, оскільки декілька останніх років вона сама або з Сергієм Жигуновим часто зупинялася на гурзуфській дачі "гардемарина".

Для церемонії вінчання Петро і Анастасія вибрали найромантичніший храм Криму, розташований в живописному місці на червоній скелі у Форосі (колись в цьому ж храмі вінчалися "раби Божі" Віктор Медведчук (на той час - голова адміністрації президента Кучми) з телеведучою Оксаною Марченко). Церква Воскресіння Христового побудована в 1892 році у візантійському стилі хрестово-купольного храму на 400-метровій висоті біля прямовисного обриву.

Вінчав молодих настоятель храму отець Євгеній, якого також, щоб уникнути просочування інформації, попередили лише за добу (йому дзвонила особисто Анастасія). Обряд вінчання без яких-небудь надмірностей, як годиться простим прихожанам, зробили ближче до трьох годин дня. Пара приїхала в церкву на чорному "Хаммері". Анастасія була одягнена в білу сукню з фатою, під якою ховалися шикарні локони завдовжки майже до поясу з вплетеними білими квітами. На Петрові був чорний костюм з метеликом. Чернишев спеціально для своєї коханої привіз обручки із США, оскільки на розписі в ЗАГСі вони обмежилися тільки підписами документа. Молодим повезло і з погодою. Цього дня було тепло і сонячно, неначе повернулося літо.

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк одружилася в Криму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути