пʼятниця, 21 травня 2021 11:56

"Затьмарює мільйони інших" - репер закрутив роман із Ріанною

"Затьмарює мільйони інших" - репер закрутив роман із Ріанною
Чутки про те, що зірки мають почуття один до одного, з'явилися ще 2013 року. Фото: Reuters

Американський репер 32-річний A$AP Rocky, справжнє ім'я якого Ракіма Маєрса, підтвердив чутки про те, що має романтичні стосунки з барбадоською співачкою 33-річною Ріанною. Він назвав артистку коханням усього життя.

"Вона затьмарює мільйон інших. Вона - саме та. Моя леді", - розповів виконавець під час інтерв'ю виданню CQ.

Чутки про те, що зірки мають почуття одне до одного, з'явилися ще 2013 року. Тоді пара разом виступала у світовому турне Ріанни - Diamonds. Згодом Ріанна почала зустрічатися із саудівським бізнесменом-мільярдером Хасаном Джамілем. Торік вона розірвала стосунки з ним. Вважається, що Маєрса й Ріанна тоді ж і почали зустрічатися.

В інтерв'ю Vogue попспівачка оголосила, що хоче стати матір'ю в найближчі 10 років. A$AP Rocky зазначав, що це його цілком влаштовує.

"Я готовий стати батьком, якщо це мені призначено долею. Думаю, що був би неймовірним, чудовим, загалом приголомшливим батьком. У мене була б вельми гарна дитина", - казав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кардаш'ян власноруч набила тату коханому

Ріанна більше уваги приділяє бізнесу: власним брендам косметики, спідньої білизни й одягу. З того часу, як вийшов її альбом Anti, минуло вже п'ять років.

Виконавиця Ріанна захопила мережу відвертими світлинами. Зірка знялася в рекламі власного бренду Savage X Fenty та представила весняну колекцію спідньої білизни.

Зараз ви читаєте новину «"Затьмарює мільйони інших" - репер закрутив роман із Ріанною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути