пʼятниця, 12 жовтня 2012 14:18

Жанна Бадоєва виправдовує свого нареченого, якого звинуватили в шахрайстві

Жанна Бадоєва виправдовує свого нареченого, якого звинуватили в шахрайстві
У закоханих весілля пройде в Лос-Анджелесі Фото: newsmix.in.ua

Жанна Бадоєва та її наречений Сергій Бабенко відповіли на закиди знайомих на адресу останнього. А заразом і зізналися, коли і де гулятимуть весілля, повідомляє ТСН.

Жанна Бадоєва та її коханий називають аферистами колишню подругу Сергія Бабенка та її партнера по бізнесу. Юлія Зленко та Едуард Калівашко стверджують, наречений телеведучої винен їм кругленьку суму, яку взяв за прохід їхніх клієнтів червоною доріжкою "Оскара". Бізнесмен запевняє, що грошей не брав.

"Ніяких грошей ніхто не брав. Люди в такий спосіб хочуть заробити грошей", - заявив Бабенко в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Із цих закидів телеведуча та її наречений лише сміються. Бадоєва каже, що бреше не Сергій, а Юлія з Едуардом. А її коханий — найпорядніша людина.

"Людина, яка взяла на себе матеріальну відповідальність повністю за мене і моїх дітей. Якщо він мене використовує, то спасибі вам хлопці", - зазначила Бадоєва.

Яким чином заробляє собі та Жанні з дітьми на життя, розповідає сам Бабенко. Зізнається, що у Лос-Анджелесі буває часто, але до шоу-бізнесу стосунку не має.

"Приватний підприємець. З медициною пов'язано. Ми постачаємо продукцію аптекам. Бізнес в Лос-Анджелесі знаходиться, я звідси контролюю. Я з шоу-бізнесом ніяк не пов'язаний і ніколи не був", - підкреслив Бабенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва збирається заміж за шахрая — ЗМІ

У місті янголів закохані і святкуватимуть весілля.

"У листопаді у нас весілля в Лос-Анджелесі", - поділився Сергій.

Церемонія відбудеться уже в листопаді. Чутки про те, що Бадоєва з нареченим поспішають, бо наречена вагітна, спростовують. Жанна каже, що вона просто набрали трішки ваги, бо її нинішня робота пов'язана з їжею. До того ж Сергій щодня загодовує її смачними стравами.

"Я не вагітна. Офіційно заявляю", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва виправдовує свого нареченого, якого звинуватили в шахрайстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути