Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 20:18

"Замкнулася в собі" - Alyona Alyona розповіла про особисте життя

"Замкнулася в собі" - Alyona Alyona розповіла про особисте життя
Реперка Alyona Alyona розповіла про болісне розставання з хлопцем. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Реп-виконавиця 29-річна Alyona Alyona розповіла особисту історію і закликала підписників звертати увагу на свої внутрішні проблеми. Відео опублікувала в Instagram.

Артистка зізналася, що одного разу пережила болісне розставання з хлопцем, який її образив.

"Ми з хлопцем гуляли по вулиці, просто спілкувалися. І в той момент, коли нічого не віщувало біди, він сказав мені: "Я не бачу майбутнього в наших стосунках". Для мене це був немов грім серед ясного неба. Я не могла зрозуміти чому. І він сказав: "Ти жінка в тілі. Через багато років, коли тобі буде за 40, у тебе почнуться серйозні проблеми зі здоров'ям. А я молодий, гарячий, таким і залишуся. І мені не хочеться, щоб в майбутньому мені довелося доглядати за тобою, возити по лікарнях", – розповіла Alyona Alyona.

За словами реп-виконавиці, після цього вона тривалий час не наважувалася розповісти про те, що сталося, близьким і звернутися до психолога.

"Я замкнулася в собі і ні з ким про це не говорила. Це надто особисте, як я думала. Мені здавалося, що всі погодяться з ним і скажуть: "Треба сприймати дійсність. Приймай себе такою, яка ти є, і змирися, що після 40 років ти швидко помреш". Я вважаю, що це неправда. Про такі речі потрібно говорити", – пояснила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona номінували на престижну музичну премію

"Я не боюся, і ти не бійся", – додала реп-виконавиця.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Я НЕ БОЮСЯ! ⠀ Цю історію я не хотіла розповідати нікому, але згодом зрозуміла головне. НЕ ТРЕБА МОВЧАТИ! ⠀ У всіх нас трапляються тяжкі ситуації в житті, такі, що просто вибивають нас з колії, але ми маємо пам'ятати, що є люди, котрі готові нам допомогти. Ми не одні і це я знаю точно. ⠀ І навіть, якщо ваші рідні та близькі не розуміють вас, не готові підтримати, звертайтесь до спеціалістів, психологів. Бо ви у себе одні, пам'ятайте про це❤️ ⠀ #янебоюсянебійсяіти #янебоюсьнебойсяиты ⠀ Я з радістю підтримую таку круту ініціативу від @bahroma Сайт для безкоштовної консультації психотерапевта: tellme.com.ua ⠀ ............................ ⠀ I'M NOT AFRAID! ⠀ I did not want to tell this story to anyone, but later I understood the main thing. YOU SHOULD NOT BE SILENT! ⠀ We all have difficult situations in life that just get us off track, but we need to remember that there are people who are willing to help us. We are not alone and I know that for sure. ⠀ And even if your family and friends do not understand you, are not ready to support, you should see a specialist, psychologist. Because you must take care of yourself, remember this(heart) ⠀ #янебоюсянебійсяіти #янебоюсьнебойсяиты #imnotafraiddontbeafraid ⠀ I am happy to support such a cool initiative from @bahroma

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona випустила кліп на ремікс своєї пісні "Дикі танці". Напередодні артистка оголосила в Instagram конкурс реміксів.

Зараз ви читаєте новину «"Замкнулася в собі" - Alyona Alyona розповіла про особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути