Ексклюзиви
четвер, 02 листопада 2023 12:26

Жакет-кімоно й лаконічні прикраси: Зеленська провела робочу зустріч у трендовому образі
5

Олена Зеленська провела зустріч щодо реформи шкільного харчування
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська провела зустріч щодо реформи шкільного харчування
Олена Зеленська провела зустріч щодо реформи шкільного харчування
Олена Зеленська провела зустріч щодо реформи шкільного харчування
Олена Зеленська провела зустріч щодо реформи шкільного харчування

Перша леді Олена Зеленська провела робочу зустріч, на якій обмінювалися досвідом запровадження реформи шкільного харчування.

Разом із представниками 12 регіонів країни дружина президента відвідала навчальні заклади Київської області. Фото виклала в Instagram.

"Особливість таких зустрічей - учасники все бачать на практиці: відвідують школи й садочки, розмовляють із вчителями, кухарями, батьками, учнями, куштують страви з нового меню. Так реформа не спускається згори, а поширюється "каскадно", передається із громади в громаду" , - зазначила Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська в елегантному образі знялась для Vogue

На зустрічі показали, як на практиці застосовується оновлене меню у місцевих школах. Крім цього відвідали будівництво фабрики-кухні у Бучі, яка скоро розпочне свою роботу.

"Ніхто у світі ще не проводив такої глобальної реформи шкільного харчування в умовах війни. Але найголовніша мета сягає точно далі 2027 року. Бо це - формування культури здорового харчування в Україні. У нас зараз є справді унікальний шанс: розпочавши із садочків та шкіл, сформувати здорові харчові звички для цілого покоління. А відтак - для всього суспільства", - додала перша леді.

Для зустрічі Олена одягла костюм, який складається із завужених штанів та жакету-кімоно. Образ доповнила сорочкою гірчичного кольору й лаконічними прикрасами.

Раніше Зеленська відвідала Київську обласну дитячу лікарню, а в ній - "Школу супергероїв". Там окремо навчають школярів 5-11 класів і дошкільнят. У штаті - методист, педагоги за різними напрямами та психолог. Дружина президента обрала для виходу стриманий класичний костюм, який складається з штанів і жакета темно-синього кольору. Образ доповнила білою сорочкою і лоферами. Вона зробила легкі локони й повсякденний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Жакет-кімоно й лаконічні прикраси: Зеленська провела робочу зустріч у трендовому образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути