четвер, 29 червня 2017 16:54

Заборонений в Україні репер пояснив, як йому вдалося приїхати до Києва

Заборонений в Україні репер пояснив, як йому вдалося приїхати до Києва
Макс Корж Фото: Соціальні мережі

Білоруський репер Макс Корж пояснив, як йому вдалося приїхати до Києва після рішення, яке ухвалило СБУ в лютому 2016 року, про заборону в'їзд йому в Україну терміном на 5 років.

Співак запостив в Instagram документ - відповідь Міністерства культури України та коментар свого адвоката Марини Костенко, який свідчить, що заборона дійсно була. Однак через те, що в суді СБУ не надала докази, чому співакові заборонили в'їзд, у травні 2016 року рішення було скасовано.

"Нині для громадянина Республіки Білорусь Коржа Максима Анатолійовича відсутні будь-які заборони на в'їзд на територію України. Згідно з відповіддю Мінкульту України на адвокатський запит, Корж Максим Анатолійович також відсутній у Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України", - наголошується в повідомленні адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засновнику гурту "Агата Крісті" заборонили в'їзд в Україну

Раніше засновнику російського рок-гурту "Агата Крісті" Вадиму Самойлову Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію нашої країни строком на п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Заборонений в Україні репер пояснив, як йому вдалося приїхати до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути