вівторок, 19 січня 2021 19:19

"За тиждень можу прочитати 5 книжок" - Сергій Притула

"За тиждень можу прочитати 5 книжок" - Сергій Притула
Він зазначив, що останні кілька місяців "надто інертний щодо книг". Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Ведучий Сергій Притула зізнався, що може прочитати до 5 книжок за тиждень. Він зазначив, що останні кілька місяців "надто інертний щодо книг".

"За тиждень чи 10 днів можу проковтнути одразу 5-7 книжок, а потім поділитися своїми враженнями. Одне з найкращих вражень минулого року – книга Артура Гейлі "Аеропорт". Це крутий роман. У моєму рейтингу за останні 2 роки він чітко в ТОП-5. Стоїть десь між творами "Добрі передвісники" Террі Пратчетт та Ніла Геймана і "Все те незриме світло" Ентоні Дорра", - сказав чоловік.

Притула стверджує, що автор роману не лише занурює читача в тонкощі життя аеропорту, дозволяє розібратись із секретами авіакомпаній, впливом профспілок, субординацією між пілотами та інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місіс Україна-Всесвіт" 20 років купається на Водохреще

"Він ще й показує у книзі неймовірний дар описувати своїх героїв так, що ти реально їх відчуваєш. Чітко уявляєш їхню зовнішність, бачиш їхню невербальну лексику, уявляєш їхні психологічні портрети. Складається враження, що ти відчуваєш їх на запах і навіть бачиш краплинки поту на їхніх скронях. Тож я просто захоплююся талантом, який зміг в одній книзі звести докупи величезну кількість сюжетних ліній", - додав ведучий шоу "Де логіка", що показує "Новий канал".

Ведучий Сергій Притула креативно привітав дружину Катерину з днем народження. У Facebook він опублікувала фото коханої та зворушливо підписав.

Зараз ви читаєте новину «"За тиждень можу прочитати 5 книжок" - Сергій Притула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути