Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2021 13:31

"Місіс Україна-Всесвіт" 20 років купається на Водохреще

Педагог Школи леді та "Місіс Україна-Всесвіт" Ірина Зайцева розповіла, що дотримується традицій і щороку пірнає в ополонку на Водохреща. Однак перед цим жінка ретельно готується.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Зайцева дала поради, як підготуватися до пірнання в ополонку
Зайцева дала поради, як підготуватися до пірнання в ополонку

"Головне – подолати внутрішній бар'єр. Рекомендую обов'язково розігріти тіло перед зануренням простими фізичними вправами, не пірнати головою вперед і не забігати в воду, а входити повільно й поступово. А ще візьміть капці. На морозі стопи прилипають до льоду, і босими ногами далеко не підеш. Важливо: не розгулюйте мокрими в купальниках, хоч і буде хотітися у стані ейфорії. Особливо, якщо це був ваш перший досвід купання в ополонці. Розітріться рушником і одягніться в теплий, сухий одяг. Бабусині вовняні шкарпетки – абсолютно доречні. А якщо ще випити гарячого ароматного трав'яного чаю, тоді ви точно полюбите зимове купання, як його люблю я", - зазначила викладачка Школи леді реаліті "Від пацанки до панянки", яке показує "Новий канал".

Зайцева почала практикувати зимове купання ще 20 років тому.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Зайцева дала поради, як підготуватися до пірнання в ополонку
Зайцева дала поради, як підготуватися до пірнання в ополонку

"Найнезвичнішим за відчуттями було купання в іспанському місті Марбелья. Вся справа у кліматі: того дня температура повітря була +10°С, а води +15°С. Якщо говорити про купання в крижаній воді, найнеприємніший момент, до якого ніяк не вдається звикнути, – стопи мерзнуть так, що здається, це неможливо витерпіти. 30-60 сек. купання здаються вічністю. Зате коли виходиш з води, то абсолютно не відчуваєш холоду. Лише неймовірний приплив енергії і таке задоволення, яке не описати словами", - розповіла педагог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як купатися на Водохреще без шкоди для здоров'я: 7 основних правил

Також Зайцева порадила тим, хто хоче відчути ефект купання у крижаній воді влітку, відвідати купель святої Анни біля Почаєва. Темперартура води там тримається близько 5°С увесь рік.

Директорка Тетяна Мокріді наголосила, що форма важлива у Школі леді проєкту "Від пацанки до панянки", що показує "Новий канал".

"Форма для учасниць 5-го сезону модна та зручна. Для дівчат було розроблено цілий шкільний комплект: брюки, піджак, блузи та пальто. Учасниці доведуть, що леді можна бути в брюках і кросівках", - розповіла Мокріді.

Зараз ви читаєте новину «"Місіс Україна-Всесвіт" 20 років купається на Водохреще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути