вівторок, 14 грудня 2021 11:27

За тиждень - майже дві мінімальні зарплати. Скільки донька Полякової заробляє в Instagram

Старша донька виконавиці Олі Полякової 16-річна Марія розсекретила, скільки заробляє в мережі. Вона активно розвиває сторінку в Instagram, завдяки чому отримує запити на рекламу.

Автор: instagram.com/mashapolyakova
  Донька виконавиці Олі Полякової Марія розповіла, скільки отримує за рекламу в Instagram
Донька виконавиці Олі Полякової Марія розповіла, скільки отримує за рекламу в Instagram

Провокаційні дописи зіркової дівчини-підлітка дають змогу їй заробляти. Вона вже поставила власний рекорд: за тиждень їй вдалося отримати 10 тис. грн, що дорівнює майже двом офіційним мінімальним зарплатам. Цим поділилася в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від $5 тис. Скільки коштує виступ Кароль, Зіброва та інших зірок на новорічному корпоративі

Марія розповіла, що реклама в її InstaStories коштує 1,5 тис. грн, допис - на 1 тис. грн більше. Реклама від доньки виконавиці вже має попит: нещодавно вона підвищила ціни. За словами дівчини, на кожній з InstaStories збирає понад 40 тис. переглядів, а дописи читають мінімум 100 тис. користувачів.

Виконавиця 37-річна Оля Полякова поділилася, як ставиться до лайки в піснях доньки 16-річної Марії. Вона зауважила, що не може заборонити дівчині проявлятися в творчості.

Марія заснувала панк-гурт "Швы" і дала перший концерт у липні. Тоді ж на неї та зіркову матір повалився шквал хейту. Користувачі мережі обурювалися тим, що в одній пісні є матюки.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень - майже дві мінімальні зарплати. Скільки донька Полякової заробляє в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути