Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2021 16:53

Полякова "не схвалює, але підтримує" 16-річну доньку за матюки в піснях
5

Виконавиця 37-річна Оля Полякова поділилася, як ставиться до лайки в піснях доньки 16-річної Марії. Вона зауважила, що не може заборонити дівчині проявлятися у творчості.

Марія заснувала панк-гурт "Швы" і дала перший концерт у липні. Тоді ж на неї та зіркову матір повалився шквал хейту. Користувачі мережі обурювалися тим, що в одній пісні є матюки. Полякова прокоментувала лайливу пісню доньки в інтерв'ю програмі "Світське життя".

Артистка поділилася, що вона також уперше почула треки дівчини на концерті. Після виступу Полякова говорила з нею щодо нецензурної лексики.

"Доволі мало матів. Вони є, але там ще є і якісь слова, які навіть римовані. Коли була на концерті, зрозуміла, чому вона мені нічого не показувала. Бо коли почула перше слово "пох*й", ледь не впісялася. Говорила з донькою. Кажу: "Ти ж розумієш, що я твоя мати?". А вона: "І що? Якщо ти моя мати, то я не маю права розвиватися як хочу?", - розповіла співачка.

Співачка Оля Полякова прокоментувала лайливу пісню доньки 16-річної Марії
Фото: instagram.com/mashapolyakova
Співачка Оля Полякова прокоментувала лайливу пісню доньки 16-річної Марії
Артистка поділилася, що вона вперше почула треки дівчини на концерті, як і всі
Полякова разом з чоловіком-бізнесменом Вадимом виховують двох доньок: 16-річну Марію і 9-річну Алісу
Полякова зауважила, що не може заборонити дівчині проявляти свою творчість

Вона наголосила, що знає із власного досвіду, як почувається дитина, коли її не підтримують. Коли виконавиця хотіла вступити до музучилища, мати запитала: "А в тебе що, голос є?".

"Тож я знаю, про що говорю. Не хочу, щоб мої діти потім все життя доводили всім, собі й психотерапевту, що вони чогось варті. Я не схвалюю, але підтримую. Співає вона матюки, подумаєш. А Моргенштерн, можна подумати, псалми співає", - прокоментувала вона.

Також зірка зізналася, що й сама не намагається позбутися слів-паразитів чи лайки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO не схвалює відверті фото ексдружини

"Я вважаю матюки частиною твердої життєвої позиції. І якщо іноді не можна по-іншому, то я й сама матюкаюся. Тому не сильно Машу сварила. Бо якщо мати матюкається, то що дитині робити", - додала вона.

Наприкінці липня донька Олі Полякової Марія виступила на першому концерті зі своїм гуртом "Швы". Серед авторських пісень дівчини була під назвою "Да мне пох*й на твои советы", яка розбурхала мережу.

Згодом співачка відповіла хейтерам, що пісня Марії, на відміну від інших треків, які слухає молодь, - "казки для дітей".

Через певний час дівчина відреагувала на критику й пояснила, чому використала лайку в пісні. Вона зазначила, що гурт намагається боротися проти ейджизму й сексизму.

Зараз ви читаєте новину «Полякова "не схвалює, але підтримує" 16-річну доньку за матюки в піснях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути