пʼятниця, 11 листопада 2022 13:28

"За місяці війни я пережила різні стани" – Єфросініна розповіла про проблеми зі здоров'ям

"За місяці війни я пережила різні стани" – Єфросініна розповіла про проблеми зі здоров'ям
Ведуча Маша Єфросініна зізналася про проблеми зі здоров'ям. Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча Маша Єфросініна поділилася, що під час війни мала серйозні проблеми з психічним і фізичним станом.

Вона розповіла, що постійний стрес та напруга викликали у неї безліч емоційних станів – від паніки до нового приливу сил. Аби вирішити певні проблеми із самопочуттям, зірка зверталася до лікарів. Про це вона сказала виданню Insider.

"За ці майже дев'ять місяців війни я пережила різні стани: паніки, страху, відчаю, зібраності, дисциплінованості, розрухи, знов зібраності. І мені здається, що це перманентний стан несумісних між собою настроїв. Так живе багато хто. З того, що мені вдалося повернути до режиму за допомогою лікарів, – це сон", – розповіла Єфросініна.

Також ведуча зізналася, що під час війни у неї почалися розлади харчової поведінки. Це також має свої негативні наслідки для здоров'я.

"Трохи повертаю режим харчування, бо в мене був розлад харчової поведінки, абсолютно тотальний. Я потроху повертаюсь у спорт, у пілатес, який був абсолютно фундаментальною силою для мене у мирному житті. Раніше я щодня ним займалася, тепер я відчуваю, що в мене є трохи сил для того, щоб просто почати тренування", – зізналася ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни

На її думку, зараз усіх українців "відкинуло" на дно піраміди потреб людини Маслоу і "всі ми намагаємося просто вижити". Телеведуча порадила дозволяти собі більше відпочинку, аби стабілізувати напружений стан.

"Під час війни у мене з'явилося нове правило: якщо я нічого не хочу робити, я не роблю. Моя малесенька перемога в тому вже є: я за це себе не звинувачую, як раніше. Просто нічого не роблю, іноді по кілька днів, дозволяю собі або плакати, або просто займатися дитиною, або "піти" у побут, якого в мене наразі так багато, що мені здається, що я за все життя стільки ним не займалася. Іноді розвалююсь, та поважаю себе в цьому стані. А потім збираюся і намагаюся все охопити, поки зібрана", – сказала зірка.

Єфросініна та її фонд допомагає жінкам і дітям, які постраждали від російської агресії. Вона розкрила, хто задонатив найбільшу суму. Це виявилася співачка Світлана Лобода, яка роками гастролювала країною-агресоркою та лише через місяць після 24 лютого назвала Росію винною у війні. У березні виконавиця пожертвувала €50 тис.

Зараз ви читаєте новину «"За місяці війни я пережила різні стани" – Єфросініна розповіла про проблеми зі здоров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути