середа, 28 лютого 2018 15:42

За 2 місяці Катерина Кухар з чоловіком станцювали у Франції 44 вистави
10

Французький тур Катерини Кухар і Олександра Стоянова підходить до завершення. За 2 місяці українські артисти балету провели у Франції 44 вистави. На постановках побувало понад 100 тисяч глядачів і шанувальників балетного мистецтва.

Артисти балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар розповіли про своє двомісячне турне по містах Франції, де їм вдалося не тільки плідно попрацювати, але і захоплююче відпочити. Нещодавно артисти побували у Версалі.

Катерина Кухар: "Найкрасивіше у Версалі - це розкішні сади. Вони на мене справили неймовірне враження. Неймовірної краси водойма Аполлона, басейн Латона. Дуже шкода, що деякі статуї через погоду були закриті. В цьому році вперше були у Версалі, хоча в Парижі буваємо майже щороку. Єдине, про що шкодую, що зараз не літо. Сюди обов'язково потрібно приїжджати в теплу пору року ".

Також Катерина і Олександр поділилися своїми враженнями від гастролей. Французька публіка дуже тепло приймала українських артистів, глядачі своїми оваціями часто викликали їх на біс. А після вистави шанувальники нерідко очікували артистів балету біля службового входу, щоб поспілкуватися з ними і взяти автограф.

"В Україні ніколи не ходила на балет, а коли приїхала до Франції і побачила афіші, що танцюють українці, вирішила хоча б тут подивитися"

Олександр Стоянов: "Гастролі пройшли душевно і позитивно. Ми побували в нових місцях, на берегах морів і океанів. Провели 4 чудових вихідних в Парижі. З кожним роком з'являється все більше і більше французьких друзів і шанувальників. Кількість міст, в яких хочуть побачити наші вистави, збільшується. На наступний рік планується ще більше виступів, наприклад, в останній день гастролей, після вистави до нас підійшов директор театру і сказав, що на наступний рік він хоче не одну, а чотири вистави за нашої участі ".

Катерина Кухар: "В цьому році навіть серед французького глядача були українські патріоти, які дарували дуже оригінальні букети. Одна з композицій була виконана в кольорах українського прапора - з жовто-блакитних квітів. Багато українців очікували нас після вистави, щоб поспілкуватися. Одна жінка навіть плакала: "В Україні ніколи не ходила на балет, а коли приїхала до Франції і побачила афіші, що танцюють українці, вирішила хоча б тут подивитися" - сказала, що вона під враженням ".

На початку березня артисти повернуться в Україну, щоб представити в Києві світову прем'єру містичного балету Children of the Night.

Зараз ви читаєте новину «За 2 місяці Катерина Кухар з чоловіком станцювали у Франції 44 вистави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути