вівторок, 17 серпня 2021 16:24

З коханим і шістьма дітьми: Мадонна відсвяткувала 63-річчя в Італії
8

Американська артистка Мадонна з нагоди дня народження полетіла разом з шістьма дітьми, коханим і друзями в Італію. 16 серпня співачка відзначала 63-річчя.

Мадонна та її гості вирушили до Італії приватним літаком. Там зірка накрила стіл, прикрашений квітами, в'язаними серветками та свічками, просто неба. На святі були й діти співачки від першого шлюбу з режисером Гаєм Річі - 24-річна Лурдес і 21-річний Рокко, а також прийомні діти зірки Мерсі Джеймс, Девід, Стелла й Естер. Вечірка пройшла під гаслом Mambo`s Birthday, що перекладається з англійської мови як "День народження у стилі мамбо".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Також вона організувала солодкий стіл з італійським морозивом у ріжках. Виконавиця разом з коханим 27-річним Ахламаліком Вільямсом і друзями спокусливо їла десерт. Знімками зі святкування поділилася в Instagram.

Мадонна одягнула на вечірку блакитну сукню-сорочку з принтом від Versace. Доповнила образ золотим поясом, кольє та чорними босоніжками на підборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джей Ло відсвяткувала день народження на яхті за $130 млн: судно може належати Ахметову

Мадонна показала, як відзначила день народження
Фото: instagram.com/madonna
Виконавиця позувала разом з коханим Ахламаліком Вільямсом
Мадонна показала, як відзначила день народження
Мадонна з нагоди дня народження полетіла разом з дітьми, коханим і друзями в Італію
Мадонна показала, як відзначила день народження

Американська співачка Мадонна прорекламувала запуск 14-го студійного альбому Madame X. Для кращої ефективності анонсу зірка створила собі цікавий образ. Мадонна з'явилась з грайливими косичками та в окулярах, тримаючи альбом. У такому вигляді співачка провела зустріч через додаток ZOOM з Paramount+ та MTV.

Зараз ви читаєте новину «З коханим і шістьма дітьми: Мадонна відсвяткувала 63-річчя в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути