вівторок, 10 квітня 2012 16:59

Спецтема: Євробачення-2012

Юлія Айсіна пошиє Гайтані на "Євробачення" коротку сукню

Дизайнерка Юлія Айсіна шитиме концертну сукню для Гайтани, в якій вона виступить на цьогорічному "Євробаченні" в Баку.

"Це буде точно щось червоне, бо Гайтана Овен за гороскопом, а червоний колір дуже символічний для цього знаку. Це колір так сказати перемоги і впевненості. Шитиму не довгу сукню, з якою постійно асоціюють Гайтану. Бо пісня активна і треба щось коротке і летюче. Якщо чесно, то мені хотілося б змінити її образ, бо те, що їй шили дівчата в ательє мені не подобається", - відмічає Айсіна.

Окрім Гайтани серед її зіркових клієнток акторка Ольга Сумська, співачка Альона Вінницька, світська діва Світлана Вольнова.

"Їх важко назвати клієнтами, бо не заробляю на зірках. Вони мені більше за подружок, тому часто дарую їм свій одяг. Оно Вольновій нещодавно подарувала сукню за $2 тис. Розумієте, десь я їм допоможу, десь вони мені", - припускає дизайнерка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана почала вибирати сукню для "Євробачення"

Сама Айсіна носить лише свій одяг і дуже рідко одягається в інших дизайнерів.

"Мені дуже близький стиль розкоші і шику. Оскільки в мене розкішний шоу-рум, колекції, клієнти, тому й одягаюсь розкішно. Джинси із протертою майкою не одягну. Хіба що під них додам дуже дорогі прикраси і шпильки, а не кросівки. Спортивні костюми в мене також в каменях, а не звичайні "Adidas". І балетки не прості, а з величезними пряжками або камінцями. Взуття одягаю тільки своє. Воно в мене дуже високого рівня і сміливо конкурує з дорогими брендами. Це високоякісні матеріали, а всередині все так запаковано, що придертися нема до чого", - зауважила Юлія.

Зазначимо, сукні від Айсіної коштують від $2тис. Взуття від $800.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Айсіна пошиє Гайтані на "Євробачення" коротку сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути