пʼятниця, 30 березня 2012 12:12

Гайтана відсвяткувала свій день народження у Цюріху
11

Яскрава і чарівна українська співачка Гайтана відсвяткувала свій день народження в Швейцарії. 24 березня артистці виповнилося 33 роки.

Швейцарський Цюріх зустрів співачку сонячною погодою і приємними сюрпризами.

"Вранці 24 березня я прокинулася і з віконця мене зустріла прекрасна, сонячна погода. Поснідавши морепродуктами, я вирушила на прогулянку історичними місцями Цюріха. Я відкрила для себе багато нових краєзнавців і краєвидів, шедеврів архітектурного мистецтва. На вулиці було дуже тепло, я гуляла в сукні і насолоджувалася свободою та легкістю. Мені навіть вдалося купити смачну швейцарську сосиску і пиво. Я вже давно такого не робила, тому отримала масу задоволення. Потім я вирушила на прогулянку на човні. Увечері мої друзі пригощали мене справжнім швейцарським фондю з різними різновидами сирів. Мені шалено сподобався смак трюфельного сиру. Після цього ми всі разом відправилися в нічний клуб, де я від душі потанцювала", - розповідає Гайтана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана збирається заміж за одруженого продюсера

У подарунок від друзів Гайтана отримала ексклюзивну фондюшницю. За словами співачки, вона вже навчилася готувати швейцарське блюдо, і тепер буде дивувати своїх друзів кулінарною новинкою.

Коханий чоловік подарував Гайтані шикарну ювелірну прикрасу, повідомляє прес-служба співачки.

"Мені дуже шкода, що в мій день народження зі мною не було всіх моїх друзів і близьких. Але, незважаючи на це, я дуже щаслива, що мені вдалося зустрітися зі своїми європейськими друзями, які спеціально зібралися разом, щоб привітати мене. Ми прекрасно провели час. Це день народження вийшло дуже оригінальним і насиченим. Швейцарія подарувала мені безліч сонячних, яскравих, ароматних миттєвостей. Місто Цюріх вразило мене своїм спокоєм, гармонією і гостинністю. Там живуть дуже добрі, позитивні люди з прекрасним почуттям гумору. Мені хочеться знову і знову туди повертатися. Я відпочила душею і наситилася натхненням", - поділилася Гайтана.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана відсвяткувала свій день народження у Цюріху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути