четвер, 29 березня 2012 18:14

Гайтана збирається заміж за одруженого продюсера

Гайтана збирається заміж за одруженого продюсера
Співачка любить всіх трьох дітей Едуарда Кліма Фото: segodnya.ua

Наречений Гайтани Едуард Клім — одружений. Про це повідомляє ТСН.

Між тим, саму співачку цей факт мало хвилює.

"Не бентежить. Тому що він мене любить і я люблю його. Це головне", - розповіла програмі "ТСН.Особливе" артистка.

Їхній службовий роман триває 7 років, відколи Гайтана познайомилася зі своїм продюсером. Співачка каже, що закохалася у нього з першого погляду і вже після "Євробачення" планує три своїх омріяних весілля.

"Мабуть після "Євробачення" я вже можу стати офіційною...Я не знаю, я не хочу казати, тому що...мені здається, що це не є дуже красиво. Я нічого не можу сказати про дату. Тому що, якщо я щось скажу, Едуард буде відчувати себе не дуже. Це наче натискати", - підкреслила вона.

Крім того, артистка зізналась, що планує три весілля.

"У мене буде не одне весілля. Буде декілька весіль. Тому що мій тато — в Конго, моя мати — в Україні, а моє місто, куди я хочу полетіти, - це Гаваї. Тобто три весілля", - порахувала вона.

Наречений про своє кохання до співачки розповідати не любить. Проте дивує її розкішними подарунками. Зовсім нещодавно Едуард вручив Гайтані ключ від білого "Ягуару", вартістю у $200 тисяч. Потім не забарилася пропозиція руки і серця з довгоочікуваною обручкою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана почала вибирати сукню для "Євробачення"

"Я прихильник того, щоб робити це дуже несподівано і дуже непрогнозовано, скажімо так. Тоді це виходить дійсно сюрприз і тоді це може запам'ятатися", - підкреслив продюсер.

Між тим, обручку Гайтана поки що не носить.

"Вона вдома. Тому що, коли я вже буду офіційна дружина, тоді я вже буду носити свою обручку", - наголосила вона.

Натомість офіційна дружина Едуарда Кліма Віра Клім коментувати сімейний любовний трикутник не хоче. Лише запевняє, Едуард — чудовий батько їхніх дітей. А от Гайтана зізнається, що вже знайома з дітьми і любить їх, як рідних.

"В нього є троє діточок. Я всіх їх люблю, приймаю. Коли я була в Конго, я для себе дещо взяла: усі діти повинні бути як свої, потрібно їх любити. І це не важливо, що було до мене...", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана збирається заміж за одруженого продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути