четвер, 29 березня 2012 17:50

"Я не маю відношення до Києво-Печерської Лаври" - Влада Прокаєва

"Я не маю відношення до Києво-Печерської Лаври" - Влада Прокаєва
Екс-модель є аспіранткою Дипломатичної академії при МЗС України Фото: segodnya.ua

Днями в ЗМІ з'явилася інформація, що колишня модель та директор благодійного фонду "Обдаровані діти України" Влада Прокаєва стала заступником гендиректора Києво-Печерського історико-культурного заповідника. Сьогодні її прес-служба цю інформацію спростувала Gazeta.ua.

"Ніяких офіційних призначень на посаду заступника генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника мені не надходило", - наголосили в листі з прес-служби Прокаєвої.

Останні п'ять років Влада активно займається своїм благодійним фондом "Обдаровані діти – майбутнє України". За словами екс-моделі, він входить у десятку кращих благодійних організацій країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Прокаєва мріяла саджати квіти

"Окрім того я плідно працюю над дисертацією на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук на тему "Роль ЮНЕСКО у збереженні культурної спадщини України" і є заступником завкафедри ЮНЕСКО Дипломатичної академії при МЗС України та викладачем спецкурсу "Всесвітня спадщина ЮНЕСКО". Тому моя наукова та викладацька діяльність передбачає участь та виступи на науково-практичних конференціях, круглих столах та робочих засіданнях з культурно-освітніх та гуманітарних питань у тому числі і у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику", - офіційно зауважує Влада Прокаєва.

Влада закінчила Дипломатичну Академію при МЗС України, Київський інститут музики ім. Глієра та Одеську державну музичну академію ім. Нежданової.

Зараз ви читаєте новину «"Я не маю відношення до Києво-Печерської Лаври" - Влада Прокаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути