вівторок, 28 квітня 2020 14:27

Втрачає мільйонні контракти: Регіна Тодоренко потрапила в скандал

Втрачає мільйонні контракти: Регіна Тодоренко потрапила в скандал
Ведуча попросила вибачення за висловлювання з приводу домашнього насильства. Фото: instagram.com/reginatodorenko

Ексведуча українського шоу про подорожі "Орел і Решка" Регіна Тодоренко наразилася на скандал. Вона заявила, що жінкам, які відчувають домашнє насильство, просто подобається бути жертвою. За кілька днів після цього зірка втратила мільйонні контракти з виробником соків J7 і компанією Pampers. Вона рекламувала ці продукти.

23 квітня Регіна Тодоренко і її чоловік Влад Топалов дали спільне інтерв'ю для Peopletalk. Говорили про гучні розставання знаменитостей і про те, чому вони публічно заявляють про проблеми у відносинах і домашнє насильство. "А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?" - це запитання просто розлютило мережу. Одкровення телеведучої спричинили хвилю негативу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищення милосердя: Єфросиніна розкритикувала скандальну заяву Тодоренко

"Так, я оступилася і помилилася!!!! Але я вдячна своєму дурному язику за те, що стала тригером, який допоміг десяткам тисяч жінок висловитися", - блогерка і ексведуча вже двічі писала пости із вибаченнями.

Дружина Влада Топалова втратила мільйонний контракт із виробником соків J7. Компанія Pampers заявила, що припиняє співпрацю з телеведучою.

"Ми однаково стурбовані як словами Регіни Тодоренко, так і спрямованою на неї агресією навіть після публічного вибачення. Ми не бачимо можливості продовжити співпрацю з Регіною. Частина коштів, спочатку спрямованих на рекламну кампанію з її участю, буде передана на підтримку сімей, які потрапили у важку життєву ситуацію", - йдеться в офіційному зверненні.

Зірку позбавили титулу "Жінка року" за версією журналу Glamour.

Різні знаменитості озвучують позицію в питанні скандалу з висловлюванням Регіни Тодоренко про домашнє насильство.

Зараз ви читаєте новину «Втрачає мільйонні контракти: Регіна Тодоренко потрапила в скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути