Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2011 14:12

Всеукраїнський з'їзд пасічників відбувся без бджоляра-Ющенка
6

Фото: Фото надане прес-службою Володимира Стретовича

Народний депутат України, Засновник партії Християнсько-Демократичний Союз Володимир Стретович взяв участь у Всеукраїнському з'їзді пасічників, який пройшов 1-2 жовтня у с. Пухівка Броварського району Київщини.

Свій виступ перед пасічниками всієї України Володимир Стретович розпочав з подяки Творцю, погоді та трудівницям за гарний врожай меду цього року, повідомляє прес-служба політика.

Народний депутат розповів, що готує два законопроекти в царині сприяння вирішенню проблем бджолярів.

"Один законопроект стосується права бджолярів на приватизацію земельних ділянок для пасічництва, а другим ми спробуємо зобов'язати працівників ДАІ сприяти транспортуванню пасік шляхом внесення змін до Закону України "Про бджільництво", - сказав він.

Також християнський демократ наголосив на тому, що прийшла пора об'єднати зусилля і боротися всім разом проти нахабства даішників.

"Якщо у вас вимагають хабаря, записуйте номерний службовий знак і оперативно передавайте інформацію у потрібні органи", - запропонував Володимир Стретович.

На його думку, подолати корупцію можна лише спільними зусиллями і починаючи з найнижчого рівня.

Володимир Стретович вручив грамоти Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики і земельних відносин за значний особистий внесок в розвиток бджільництва, активну громадянську позицію та пропаганду благородних ідей пасічництва відомим пасічникам: Клюєву Борису Павловичу, Соломці Василю Олексійовичу, Діговцову Володимиру Васильовичу, Коржу Валерію Миколайовичу.

Зараз ви читаєте новину «Всеукраїнський з'їзд пасічників відбувся без бджоляра-Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути