пʼятниця, 18 січня 2019 17:00

Всесвітньовідомий хітмейкер боротиметься за серце Тіни Кароль у новому сезоні "Голосу країни"
22

Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"
Фото: Прес-служба
Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"
Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"
Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"
Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"

У столичному планетарії пройшов допрем'єрний показ кадрів перших випусків шоу "Голосу країни" в форматі 360 на одному з найбільших в Європі напівсферичних куполів.

Вечір скрасили виступи артистів, зоряний шлях яких почався на проекті "Голосу країни": TAYANNA, LAUD, Христина Соловій, Alekseev, VERA KEKELIA і DUDA.

Новий тренер "Голосу" співак Dan Balan був помічений на презентації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник українських вокальних шоу представив дебютний альбом

"Dan Balan – це чоловік для жінок, які є цільовою аудиторією шоу "Голос країни". Це виконавець, якого українці знають з дитинства, єдиний, хто з нашої території був номінований на "Греммі" і глядачу буде цікаво спостерігати за їхньою боротьбою з Потапом, він принесе свіже дихання шоу та боротиметься за серце Тіни Кароль. Ця боротьба буде не схожою на ту, яку раніше бачив глядач", - говорить креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Про плюси українського "Голосу", створення хітів та музи Dan Balan розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

Слідкували за попередніми сезонами "Голосу країни"?

Не дивився раніше українську версію. Але, коли сказали, що беру участь у проекті, подивися кілька сезонів. Там були різні члени журі - надзвичайно цікаво. Дуже зрадів, що буду в українському "Голосі", тому що на відміну від варіантів цього шоу в інших країнах, в українському все більш позитивно, немає негативу. Мої передчуття підтвердилися, що все буде добре. Мене навіть підтримували судді, як новачка.

Визначились до проекту, кого саме хочете у команду?

Всі артисти талановиті по-різному. Я просто відкритий до таланту і знав, що відчую родзинку кожного і обрав по-справжньому талановитих. Дуже радий.

Одна з фішек моїх, це те, що вже 22 роки я продюсую

Кажуть, що феномен перемог Тіни Кароль у проекті в тому, що має великий життєвий досвід, який передає не тільки в піснях, а і підході до підопічних. На яку власну фішку робите ставку?

У мене триваліша за часом музична кар'єра, ніж у інших тренерів на проекті. Я почав дуже давно. Одна з фішок моїх, це те, що вже 22 роки я продюсую, пишу пісні і багато у мене різного сталося на міжнародному плані у різних країнах. Інший досвід, ніж у колег музикантів. Це не для перемоги. Я сподіваюсь, що допоможе моїй команді, можливо, не саме в цьому шоу, а в житті і кар'єрі. Зрозуміло, що хтось не переможе в шоу. У когось може бути після нього депресія, але я хочу, щоб вони пішли з досвідом від мене, знайшли свою місію, сильні та слабкі сторони. Якщо у мене вийде, то це перемога, а якщо ні – програш.

Якщо б самі були початківцем, пішли на шоу такого формату?

Ні, конкурси від мене далеко. Це не мій шлях. Для мене дуже просто спродюсувати, зробити хіт, шоу. Я ставлю свої цілі і не розумію, навіщо для цього йти у конкурс. Це не моє. Можливо для інших це супер важлива платформа, щоб вони відкрились, їх помітили і з неї почалася їхня кар'єра, і це їхня дорога.

Автор: Вікторія Топала
  Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"
Прензентація 9-го сезону "Голосу країни"

Як створити успішний хіт?

Сам роблю свої пісні і єдиний критерій, щоб подобалось мені. Якщо я в захваті, то і іншим сподобається. Коли зранку прокидаюсь і в захваті від того що вийшло напередодні, якщо ж є навіть маленькі нюанси, які не подобаються, довожу до ідеалу і лише тоді випускаю пісню.

Яку хітову пісню створювали найдовше?

Найдовше, півроку, писав пісню Fanny love. Складно було визначитися зі звуком. Але найшвидше зробив пісню O-Zone "Dragostea Din Tei". Швидко зробили продакшн, але приспів шукав 2 місяці. У нас був тур по Румунії, я мав телефон Nokia 3210 і постійно ходив з ним і наспівував приспів, доки не знайшов, той самий.

Вібрації, музи, натхнення, вони можуть прийти усюди

В яких країнах комфортніше працюється?

Я жив у різних країнах, мені здавалося, що місце тебе мотивує: Америка, Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Лондон. Але потім зрозумів – головне, що ти відчуваєш, що у тебе у голові, а ці вібрації, музи, натхнення, вони можуть прийти усюди. В тому самому Кишиневі. Тому я не думаю про це більше. Головне місце, в яке повертаєшся і тоді натхнення буде приходити частіше.

20 січня о 21:00 телеглядачі каналу "1+1" зможуть побачити грандіозний старт нового дев'ятого сезону найвокальнішого проекту "Голос країни", тренерами якого стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародного рівня, номінант "Grammy", Dan Balan. Артисти вже встигли побачити учасників та зібрати свої команди на зйомках сліпих прослуховувань, які завершились у грудні.

Зараз ви читаєте новину «Всесвітньовідомий хітмейкер боротиметься за серце Тіни Кароль у новому сезоні "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути