вівторок, 17 грудня 2013 15:01

"Все, що матеріальне - я собі купила" - Віра Брежнєва розповіла про свої новорічні бажання

 

Співачка Віра Брежнєва вже шість років не працює на корпоративах на Новий рік. Про це вона розповіла на зйомках "Вечірнього Кварталу".

"Цього року я не буду працювати на Новий рік. І так в мене вже шість років. Я не вірю в прикмети, якщо не працюєш в новорічну ніч, то заробітків не матимеш цілий рік. Є інша прикмета — не вір прикметам — не будеш їм підвладна", - запевняє Віра.

Також співачка зізналася, що її старша донька Соня за звичкою пише листи Діду Морозу. Їх всі Віра зберігає досі.

"От є в нас такий лист "Дорогой Дедушка Мороз! Положи мне мягкое под подушку, а твердое под елочку". Цього року теж написала листа і питає в мене: "Мама, дід Мороз же почув мої побажання?". І при тому зазирає мені в очі. Звичайно, я не роблю все, що вона просить. Бо її списки досить довгі. Купую те, що що їй треба і на що вона заслуговує. Цього року вона перейшла в нову школу, взялась за навчання, і почала гарно вчитися. Тому подарунки отримає", - зазначила співачка.

Між тим колись і вона загадала на Новий рік собі подарунок — стати мамою.

"Я і сама колись загадала собі Сару. Через кілька місяців я завагітніла і під наступний Новий рік народила її. 14 грудня. І це не одне чудо, яке в мене сталося. Зараз теж мрію про один подарунок, але не можу сказати. Це не матеріальне. Все, що матеріальне — я собі купила", - зауважила Віра.

 

Зараз ви читаєте новину «"Все, що матеріальне - я собі купила" - Віра Брежнєва розповіла про свої новорічні бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути