понеділок, 30 вересня 2019 13:19

"Время и Стекло" увічнять на "Площі зірок": як Дорофєєва та Позитив виглядали на початку кар'єри
3

Гурт "Время и Стекло" на початку своєї кар'єри у 2010 році.
Фото: www.gl5.ru
Гурт "Время и Стекло" у 2019 році.
Позитив та Надя Дорофєєва знялиcm на обкладинки чоловічого журналу XXL.

Український поп-гурт "Время и Стекло" на початку жовтня увічнять на "Площі зірок".

Свої "зірки" також отримають актриси театру та кіно Ірма Вітовська і Лариса Кадочникова. У листопаді "Площа" поповниться згадками про знаменитих спортсменів, їхні імена тримаються в таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не потрібно соромитись: Дорофєєва вдягнула куртку на голе тіло

"Ми відстежуємо зірок спорту, кіно, шоу-бізнесу, дивимося на тенденцію їхньої популярності з оглядкою на моральні підвалини, громадські принципи, ті приклади, що вони подають. Вибираємо беззаперечних авторитетів, які можуть бути прикладом нашій молоді", - поділився секретом відбору зірок Олександр Соколинский, один із організаторів проекту "Площа зірок".

Проект "Время и Стекло" заснований 2010-го під керівництвом Олексія Потапенка (Потап) спільно з партнером продюсерського центру MOZGI Entertainment Іриною Горовою. До складу групи увійшли Олексій Завгородній (Позитив) і Надя Дорофєєва. Прем'єра першого кліпу гурту "Так випала карта" відбулася 17 листопада 2010-го. Уже 10 днів потому ролик потрапив на 5-е місце за кількістю переглядів на YouTube в рубриці "Світові музиканти". Потім були нові пісні, альбоми, участь у телевізійних розважальних програмах, концертні тури.

Зараз ви читаєте новину «"Время и Стекло" увічнять на "Площі зірок": як Дорофєєва та Позитив виглядали на початку кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути