вівторок, 25 грудня 2012 14:05

"Вона і за мене збиралася заміж" - Лазарєв про новий роман Кудрявцевої

"Вона і за мене збиралася заміж" - Лазарєв про новий роман Кудрявцевої
Співак вже став спілкуватися з екс-коханою Фото: kleo.ru

У Сергія Лазарєва є українське коріння. Про це співак розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У мене бабуся в селі під Полтавою народилася, тому десь у глибині душі на одну чверть я з українським корінням", - зазначив він.

Між тим після розставання з телеведучою Лєрою Кудрявцевою Лазарєв зробив невелику перерву в їхньому спілкуванні.

"Був період, коли я особисто зробив паузу в наших стосунках, у нашому спілкуванні місяця на два з половиною точно. Тобто я не виходив на зв'язок. Мені потрібно було хоча б два місяці, щоб все усвідомити, і зрозуміти, і якось з новими силами спілкуватися далі", - підкреслив співак.

За словами Лазарєва, зараз з Лєрою вони вже спілкуються.

"Спілкування без всяких конфліктів, без скандалів. У Лєри зараз нові стосунки зав'язалися. На мій погляд, дуже скоро, так швидко", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені здається, шлюб - це певні рамки" — Сергій Лазарєв не хоче думати про шлюб

На запитання ведучої, чи очікував він, що Лєра так швидко буде готуватися вийти заміж, Лазарєв підкреслив: "Вона ще не вийшла заміж. Вона і за мене збиралася теж".

"Я бажаю їй зберегти те, що не змогли зберегти ми. Принаймні максимально оберігати ці стосунки і не виносити їх з хати. Бо я особисто не вітаю те, що я так багато зараз став бачити це в журналі. Я тепер прекрасно розумію, як виглядала з боку наша історія, коли з кожної обкладинки ми вдвох. Дурні просто, ідіоти! Так робити не можна! Я їм бажаю успіху, любові, і буду намагатися радіти якомога більше", - зауважив співак.

Зараз ви читаєте новину «"Вона і за мене збиралася заміж" - Лазарєв про новий роман Кудрявцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути