середа, 14 червня 2017 14:56

Володимир Ткаченко та інші українські зірки підтримали паралімпійців
18

Благодійний вечір презентація книги "Всюди - королева"
Фото: Ірина Козюпа
Благодійний вечір презентація книги "Всюди - королева"
Благодійний вечір презентація книги "Всюди - королева"
Благодійний вечір презентація книги "Всюди - королева"
Благодійний вечір презентація книги "Всюди - королева"

У київському музеї Тараса Шевченка українська телеведуча, фітнес-тренер, блогер Вікторія Корольова на благодійному вечорі презентувала свою книгу "Всюди-Королева" про авторську спортивну методику.

"Все почалося з того, що коли народила другу дитину, то не змогла скинути зайву вагу, хоча перепробувала все: від фітнеса до йоги, але винайшла власну методику, якою займаюся 10 років. Мене завжди мотивували паралімпійці, тому що вони, маючи обмежені можливості, завжди зберігають стійкість духу та впевненість у собі", - говорить Вікторія Корольова.

Для гостей заспівали: Володимир Ткаченко, Ярослава, учасник Х-фактора Олександр Павлік та Поль Манондіз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Володимира Ткаченка знялася в його кліпі

"Треба, щоб наша нація була спортивна, щоб людям казали, що краще займатися спортом, ніж їсти фаст-фуд. Щоб наш середній вік зростав. Добре, що є люди, які щось роблять для цього, адже зло переможе, якщо добрі люди будуть мовчки спостерігати. Паралімпійці мене теж мотивують. Іноді жаліюсь на якісь проблеми, але потім розумію, що є люди, у яких не має чогось необхідного в житті, і вони зберігають спокій", - говорить Володимир Ткаченко Gazeta.ua.

На заході зіркові гості наголошували, що паралімпійці їх мотивують власним прикладом. Спортсмени теж мають свою мотивацію.

"Паралімпійський дух не просто так виник. 20 років тому про паралімійську збірну України багато не говорили, адже вона не досягала таких висот. Тоді паралімпійці поставили мету вийти на міжнародний рівень. І рік за роком збірна зростала, стали з'являтися нові тренувальні комплекси. Тепер мрія стала реальністю. Існує уявленя, що це сталося за одну мить, але це результат великого періода життя країни. Ми бачили прогрес і це нас надихало. Ми завжди приїжджали велиокою командою на зманагання і хотіли ще краще виступити. Тепер ми стаємо одними зі світових лідерів - це нас мотивує", - розповідає спортсмен Олексій Федина.

Під час написання книги авторка брала інтерв'ю у українських паралімпійців. Одним з них став багаторазовий чемпіон та призер з плавання кількох Паралімпіських ігор Олексій Федина, який зараз готується до чемпіонату світу.

"Коли мені було 7 років, я на літніх канікулах поїхав до дідуся в Одесу і він навчив мене плавати. Коли я приїхав додому у Львів, він сказав, що я маю записатися у секцію з плавання. Мої батьки майстри спорту з легкої атлетики і були раді тому, що я почав цікавитися спортом. Я зрозумів, що не має межі досконалості, навіть коли б'єш рекорди. На 90% ти відчуваєш, що робиш щось вагоме для себе, своєї сім'ї та країни і лише 10 % залишаєш на хвалу самого себе. Емоції, коли стоїш на п'єдесталі, ти забуваєш про медалі та роботу, яку зробив, а бачиш прапор твоєї країни піднімається вище за всіх, чуєш гімн, спостерігаєш, як 50 тис. людей стоячи вітають - це відчуття не передати словами", - говорить паралімпієць.

Всі гості могли придбати книгу під час презентації. Зібрані кошти від продажу були передані до Національного комітету спорту інвалідів України.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Ткаченко та інші українські зірки підтримали паралімпійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути