середа, 04 березня 2020 15:52

Володимир Остапчук прокоментував, чиї жіночі руки з'являються на фото в його Іnstagram

Володимир Остапчук прокоментував, чиї жіночі руки з'являються на фото в його Іnstagram
На запитання про особисте життя, чи вільне серце ведучого та чиї жіночі руки з'являються в його Instagram, Остапчук віджартувався. Фото: Курси журналістики

Актор і ведучий 35-річний Володимир Остапчук кличе всіх на "Побачення у Вегасі".

У Telegram-каналі "Особливе з Соломією Вітвіцькою" Володимир розповів, що сам на побачення ходив дуже давно. 13 років тому. І напевно, з ексдружиною.

Журналістка Telegram-каналу зустріла телеведучого на прем'єрі української стрічки "Побачення у Вегасі". Там він зіграв пілота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина Остапчука розповіла про погрози з боку колишнього чоловіка

Зараз багато хто стежить за його розлученням з Оленою Войтенко. На запитання про особисте життя, чи вільне серце ведучого та чиї жіночі руки з'являються в його Іnstagram, Остапчук віджартувався.

Телеведучий Володимир Остапчук уперше розповів про причину розлучення з дружиною Оленою Войтенко. Шоумен поділився, що вони з Оленою зрозуміли, що їхнє сімейне життя йде шкереберть, коли почали дуже сильно сваритися, йдеться в "Світському житті". "Найстрашніше у цій ситуації те, що ми почали це робити перед нашими дітьми. Краще залишатися дорослими і люблячими батьками, ніж травмувати психіку маленьких дітей. Я не виносив цієї історії виключно через те, щоб убезпечити саме дітей", - сказав Володимир.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Остапчук прокоментував, чиї жіночі руки з'являються на фото в його Іnstagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути