четвер, 28 березня 2013 11:17

Володимир Кличко влітку одружиться з Хейден Панеттьєрі

Володимир Кличко влітку одружиться з Хейден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі Фото: celebrityblogi.com

Днями поповзли чутки про майбутнє весілля красеня боксера Володимира Кличка і красуні актриси Хейден Панеттьєрі. За даними американських таблоїдів, пара вже встигла потайки побратися і зараз готується до церемонії одруження.

За інформацією Us Weekly, Хейден і Володимир, які возз'єдналися відносно нещодавно, вже обговорили основні питання стосовно весілля. "Дуже мало хто знає про це, - повідомив інсайдер виданню. - І Хейден навіть не носить каблучку, подаровану їй на честь заручин, щоб зберегти все в таємниці. Але все йде до того, що влітку відбудеться весілля!"

Кличко і Панеттьєрі почали зустрічатися в 2009 році. Через два роки пара розійшлась, причому зберігши дружні стосунки. Як пізніше пояснювали молоді люди, причиною розриву став їхній напружений робочий графік і постійні роз'їзди.

Проте минулого місяця знаменитості знову стали з'являтися на публіці разом, хоча їхні представники намагалися не коментувати особисте життя своїх підопічних. До речі, прес-секретар акторки також відмовився коментувати чутки про швидке весілля.

Сама ж 23-річна Хейден в нещодавньому інтерв'ю Telegraph зізналася, що не проти осісти й обзавестися сім'єю. "Звичайно! Я народжена, щоб бути турботливою матусею. І ще я намагаюся нічого не руйнувати. Моя основна мета в цьому житті - створювати".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Володимир Кличко на людях цілував Хейден Пенеттьєрі

Актриса також підтвердила, що знову зустрічається з 37-річним боксером, але вирішила не поширюватися на тему особистого життя. "Я не хочу щось обговорювати. Я щаслива, і це єдине, що має значення".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко влітку одружиться з Хейден Панеттьєрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути