Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2014 12:30

Волочкова розповіла про свою українську кров

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Анастасія Волочкова презентувала новий кліп у Києві, зірка не приховує, що це була її принципова позиція. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не просто не побоялася, а зробила це всупереч. Мене так обурили висловлювання тієї ж Валерії, Йосипа Пригожина, які розпочали цей розбрат. Я вважаю, що якщо кліп народився на цій землі був знятий в Україні, я так люблю Україну, Київ. Усі мої бабусі та дідусі народилися в Україні, тато мій народився у Запоріжжі, мама усю молодість навчалася у Львівському політехнічному інституті, з Києвом багато пов'язано у Києві багато родичів… Тому я тут також своя людина", - сказала Волочкова.

Балерина не вважає чесними російських артистів, які агітували проти України.

"Я не хочу розмовляти з цими людьми, я вважаю їх не дуже чесними, і які не мають власної позиції. Я б навіть сказала так: якщо людина то вправо, то вліво, в залежності від вітру влади, для мене ці люди, як…Не знаю, як політичні повії…Я без поваги ставлюся до таких людей. Тим більше, коли вони розбрат вносять у життя артистів, які весь час були разом. Нас pосійських артистів Україна завжди гарно приймала, і ось ця людина Валерія, яка нещодавно приїздила, працювала тут за гроші, зараз каже: "а ми не поїдемо", люди скасовують концерти. Вони цим самим принижують самі себе", - сказала балерина.

Зірка розповіла, чому не підписала відомого листа разом з зірковими колегам проти України.

"Просто в свій час "Єдина Росія" мене підставила, що змушувала всіх артистів підписувати лист проти Ходарковського,  але нам не казали, що цей лист проти Ходарковського, було зовсім інше написано в листі, а потім під другу сторінку підклали інший текст і сталося так, що цей лист проти Ходарковського, тому після цієї брехні я більше ніяких листів в своєму житті не підписувала і не буду", - сказала Волочкова.

Зірка не приховує, що їй ніяково через те, що зробила її батьківщина.

"Для мене Крим все одно – частина України. Я ніяково почуваюся через Росію", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова розповіла про свою українську кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути